Kako riješiti problem s mačkama koje spavaju na motoru

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Re: Kako riješiti problem s mačkama koje spavaju na motoru

Post by vuk »

Andrija Budva wrote:Pozdrav Vuče i veliko hvala za ovu temu.
E, da je što bolje :) Ovako izgleda stvarno nema na čemu :) . Probaj ovaj sprej sa mirisom citrusa što je -čini mi se- Sparco predložio. Reče čojek da ga ima u poljoprivrednim apotekama.

Kod mene su prestale da dolaze, ne znam je li slučajnost ili ima veze sa limunom ili možda sa asepsolom kojim sam čistio "uspomenu" na boravak mačaka. Probaj i asepsol, ima ga u apotekama, svakako ne škodi a ne prlja :)
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Zamoli dexbudva da parkira svog stroma pored skutera ima sve macke da se razbjeze od te grdobe.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

bokibd wrote:Zamoli dexbudva da parkira svog stroma pored skutera ima sve macke da se razbjeze od te grdobe.
ima krv da im se ledi u zilama kad ga vide :violin: :violin: ;)
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Andrija Budva
Stoper
Stoper
Vozim: Kymco downtown 300

Post by Andrija Budva »

Hvala svima na savjetima! Evo čuh mnogo dobrih prijedloga :-) Super su ova rješenja sa "Zamoli dexbudva da parkira svog stroma pored skutera ima sve macke da se razbjeze od te grdobe." i da kupim ovaj zaštitni prekrivač kod booksovaca :-)
A što se tiče vazdušne puške, to bih odavno uradio, no sam kod jedne babe čak polaznik, a i moram bit dobro s njima zbog majke :-)
No sad ću poslije ove kiše krenut opet u akciju. Vuče, probaću taj asepsol pa ću napisat jel što pomoglo. Ali tema je super, hvala ti puno za nju. Ako ništa drugo, znači mi puno kao moralna podrška da preguram ovu tiraniju mačaka... :-D
http://www.andrijabudva.com" onclick="window.open(this.href);return false;
+38267314054
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Gledao sam više puta mačke kako oštre kandže na raznim materijalima, zahvalan sam im što to ne obaviše i na motoru mi :)

A možda najbolji predlog koji sam pročitao je da, blizu mjesta na kojem parkiraš motor, mačkama napraviš još bolje i ljepše mjesto za spavanje, npr. neku korpu ili još bolje kauč :mrgreen:
Post Reply