Held

Kupovina motora, djelova i opreme
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Held

Post by Gugi »

Naleceh na ovaj "brand",na BJB ,ima dosta dobre ocijene.... :think:
Posto imaju dosta dobre cijene ,sto mislite o tom kvalitetu ?
http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: Held

Post by Space Director »

Nesto tipa IXS, mozda je IXS mrvu bolji i bolje izgleda, sto se odjece tice.
Sto se obuce tice, mislim da je Held, pogotovo podbrend Berik bolji. Konkretno, ovaj model GPX se stvarno nosi u MotoGP-u.
Inace, bio sam u ovoj MotoKuci u Kragujevcu, drug mi posluje sa njima. Vlasnik je odlican momak, nazalost sa jednom vrlo tuznom porodicnom pricom :(
I kad stojim tesko me pratiti...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

imam louisov katalog za ovu god , premda sve se moze vidjeti i na njihovom sajtu , jer sam skoro nabavljao jaknu iz luisa u beču . i koliko vidim po cijenama held je neka zlatna sredina . usput nešto se dogovaram sa ovim likom preko koga sam kupovao stvari da ostvarimo saradnju pa da valjam louisove stvari u cg jer su cijene stvarno povoljne. mene je roleff jakna u pg ispala manje od 115 e što je sasvim korektna cijena za vodo-vjetro nepropustnu jaknu sa svim štitnicima i zimskom postavom .poz
+1389+
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

@Nik Gold , mislim da ti je to odlicna ideja ,jer Louis ima super cijene(kako vidjeh na sajtu) i sto je najvaynije odlican izbor i "siroki spektar" proizvoda. Moze se ici sa dobrom marzom , a korisnicima ce biti dostupna znacajno jeftinija oprema.
Jos ako budes davao na kredit(rate) :dance: :clap: :dance: Hoce li to skoro biti ?

@Direktor , pa sto preporucujes ,IXS ili HELD ? Kakav je odnos cijena-kvalitet ?
Mozda bih isao krajem maja ili pocetkom juna da se provozam do KG ,i da kupim nekih stvari ,jer mi se cini da je znatno jeftiniji od IXS ,Dainese ,Suomi,A-pro....,a planiram "pazariti" 400-500 eura. Ovdje ,u Baru, za te pare mogu kupiti samo jaknu i tanke carape :lol:
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Gugi wrote:@Nik Gold , mislim da ti je to odlicna ideja ,jer Louis ima super cijene(kako vidjeh na sajtu) i sto je najvaynije odlican izbor i "siroki spektar" proizvoda. Moze se ici sa dobrom marzom , a korisnicima ce biti dostupna znacajno jeftinija oprema.
Jos ako budes davao na kredit(rate) :dance: :clap: :dance: Hoce li to skoro biti ?

@Direktor , pa sto preporucujes ,IXS ili HELD ? Kakav je odnos cijena-kvalitet ?
Mozda bih isao krajem maja ili pocetkom juna da se provozam do KG ,i da kupim nekih stvari ,jer mi se cini da je znatno jeftiniji od IXS ,Dainese ,Suomi,A-pro....,a planiram "pazariti" 400-500 eura. Ovdje ,u Baru, za te pare mogu kupiti samo jaknu i tanke carape :lol:

Sto se preporuke tice, preporucujem Dainese :lol: Skupi su, ali su stvarno dobri! Pogotovo sto se koze tice.
A ako ides u Kragujevac, ma kakav HELD, ima tamo mnogo bolja i jeftinija varijanta :)
Dainese, Richa, Alpinestars, Shoei, Arai, Schubert sa 40-50% popusta :)
Cuveni Rajko iz Kragujevca, popularni Rajkeze :)
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Pa toooooooo Direktore , tako reci :clap: uputi nas ,nas pocetnike i neznalice :shifty:
Je li on predstavnik navedenih proizvodjaca ?
Ima li radnju ili prodaje to onako..."na crno" ?
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Gugi wrote:Pa toooooooo Direktore , tako reci :clap: uputi nas ,nas pocetnike i neznalice :shifty:

Da, da, zvanicni! :lol: :lol:
Nego mu jeftin zakup poslovnog prostora i ima neke poreske olaksice, pa je i cijena povoljnija :lol: :mrgreen:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Space Director wrote:
Gugi wrote:Pa toooooooo Direktore , tako reci :clap: uputi nas ,nas pocetnike i neznalice :shifty:

Da, da, zvanicni! :lol: :lol:
Nego mu jeftin zakup poslovnog prostora i ima neke poreske olaksice, pa je i cijena povoljnija :lol: :mrgreen:

:lol: Pa dobro...ako imas br.tel. ,molim te ostavi ga ovdje ili na pp , posto mu je adresa "nepoznata" :lol:
Quicksilver
Stoper
Stoper
Vozim: Pegazo Strada 650

Post by Quicksilver »

Imate zastupnika Helda u Herceg Novom i po onome sto sam ja pazario skoro duplo je jeftiniji od IX-a.A sto se tice kvaliteta neznam jer nisam bas nesto dugo koristio opremu.Ima jos nekih interesantnih brednova i odlican je lik.Broj je 067 470 571 Aco a radnja se zove Djenka iznad Doma Zdravlja.
semafor
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda XL 1000 V Varadero

Post by semafor »

Osim Helda u pomenutoj radnji imate kvalitetne disk pločice francuskog proizvođača CARBONE LORAINE.
Imate kros i fulface kacige od Sharka,KBC,HJC I Helda.Veliki izbor jakni od Berik,Arlen Ness i naravno Helda.Mogućnost naručivanja amortizera marke Hiper pro,kaciga Arai ,štendera Bike lift.Sve se to nalazi u Herceg-Novom poviše Doma zdravlja.Dovoljan razlog da napravite jedan djir ,jer nedeljom rade po pozivu i dogovoru.
067 470 571 ĐENKA
Post Reply