Plava braca ili ti Pripadnici Mupa...

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Post Reply
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: Plava braca ili ti Pripadnici Mupa...

Post by caesar »

mexiko wrote:
Bandit wrote:Ja mislim da je najlakse pljuvat iza tastature po bilo kome :)
:clap: :clap: :clap:
Ponekad zaboravim da se kritika u CG shvata kao napad na licnost tj. pljuvanje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ipak do daljnjeg i dalje ih ne lajkujem (ne licno nego profesionalno) jer za pare koje izdvajam ocekujem maksimum, a ne ovo.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

I za tebe neko izdvaja pare, s obzirom da primate platu iz iste kase (ako su moje informacije tacne), a cisto sumnjam, bez uvrede, da si ti nepogresivi vrhunski sluzbenik pa imas pravo da prozivas. Jedno je kritika, a drugo reci da je neko gadan. No boze moj, stvar licnog stava i licne kulture.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Mene su skoro ucinjeli jednu uslugu. Zaustavise me i rekose da sam vozio brzo kroz neko naseljeno mjesto :o blizu Platija i da se moram vratit za PG da platim kaznu. Posto sam bio krenuo za Njemacku zamolih ih da oni to za mene uplate kad se budu vracali s posla .... ucinjese mi to bez rijeci :evil: pa vi recite da nemaju razumijevanja i da nijesu ucinjeni .
Ovo je ziva istina ali se ja jos sjecam majcinih rijeci iz vremena kad je milicija pocela da mi smeta ( da vozim motor i auto bez vozacke ). .... E moj sine, da nema njih kakvo bi se tek onda zlo cinjelo ..... i, mog mi Boga, puno godina kasnije sam poceo da joj vjerujem.

Sto se lajkovanja tice mislim da nema toga ko bi svakome mogao lajkovati posto je mnogima majka zakukala i radi doktora, bankara, vatrogasaca, vojske, i radi policije, udbe, cie .... prije neki dan neki po novinama i drvlje i kamenje po vatrogascima .... aj pa znaj ;)
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ja misljah da Rogosici ne staju kad ih gospoda zaustavlau :mrgreen:
+1389+
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

mexiko wrote:I za tebe neko izdvaja pare, s obzirom da primate platu iz iste kase (ako su moje informacije tacne), a cisto sumnjam, bez uvrede, da si ti nepogresivi vrhunski sluzbenik pa imas pravo da prozivas. Jedno je kritika, a drugo reci da je neko gadan. No boze moj, stvar licnog stava i licne kulture.
1. Nisam nikad rekao da su gadni. Mislim da je ni njanji nije mislio da pojedinačno uvrijedi već je funkcije prozvao
2.Tvoje info nisu tacne ali to i ne treba da te puno cudi. Mi i policija ne primamo pare iz iste kase.
3.Ja te ljude ne mrzim i mislim da je bolje sa njima nego bez njih
4.Nisam ni savrsen ni vrhunski sluzbenik. To i ne moram biti da bih vidio sta nije u redu, a zatim to i rekao.
5.I ja imam tamo i prijatelja i rođaka ali mi nikad to ne zamagljuje rasuđivanje. Valjda ih ne volim puno :lol:

Praštaj ako sam te uvrijedio sa mojim mišljenjem o plavcima. Ipak je to samo moje mišljenje koje sam pokušao i da prethodno argumentujem.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
kalevo82
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Polar Glider - bicikleto

Post by kalevo82 »

mexiko rules! :obscene-smokingsombrero: :D
Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
njanji
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: YAMAHA XT660X BMW R25 1954

Post by njanji »

DrMracni wrote:
njanji wrote:na ovu temu Plava braca ili Pripadnici Mupa mogu da kazem za njih samo BLjAKkkkk :puke-front: od pozornika do nacelnika svi mi se gade
njanji preskocio si prethodnu stranicu vidis da je nacelnik kotorske policije sad nas prijatelj i clan foruma :mrgreen: :shhh:
neka je clan foruma nego nije clan sto voli motore nego da spijuna sta se radi ovde a takvih je masu na forumu zna se tacno u Kotor ko moze kako vozit motor i prolazit preko rive bez kaciga i tablica ko moze parkirat auto na sred rive zna se u Kotor kome se policija ulizuje a koga maltetira kad zaustavi mada to je svudje u CG policija treba da bude ravnopravna i prema vjeri bio musliman pravoslavac katolik rom sit sam ja policije ne treba mi iko pricat sto se njih tice
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

E, bas to sto pricas, za voznju bez kacige po Kotoru, vjerovatno se zna kome se gleda kroz prste. Igrom slucaja sma bio oba dana vikenda u Kotor, i ako je sudeci po toj prici, vise od pola motorista kotorskih su spijuni i gleda im se kroz prste. Nedje od podna pa do 6 popodne, pored mene je prosko preko 50 motora, nisam bez dva momcica vidio sa kacigom. Tako da....izgleda da se kotorani mogu cojstva nanosit, ako je tacno to sto pricas :lol: :lol:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
kalevo82
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Polar Glider - bicikleto

Post by kalevo82 »

Njani pazi se stari, mozda te i MOSAD prati. Nikad se ne zna :hand: :shock: :D
Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

A jooook njega samo mogu ovi iz MI 16 drugi niko drugi nemoze :D :D :D :D :D
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Post Reply