I: POMOĆ

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
beli
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Ktm 990 adv

Re: I: POMOĆ

Post by beli »

[quote="Đorđe"]Odlučio sam se za Kle ali ovi stvarno nemaju mjere možda nijesam u pravu

Dobro si odlucio, univerzalan za sve i svasta, 150 000 bez problema(pogledaj HR KLE forum), registracija 158 evrica, servis smijesno, gume za pola cijene od ostalih, mala potrosnja, vozis ga kao biciklo, podesan i za grad lakse se probija nego veci skuteri ...............

E jedino sto drzi cijenu, mada neznam jeli mu to mana?
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Evo da se javim i ja kao vlasnik najboljeg i najljepšeg i najskupljeg KLEa u Crnu Goru :twisted: Žorže, predlažem ti da kupiš jednoga fejzera u top stanju za 2500e i da ti dam kle glavu za glavu ili ključ za ključ ili 2500e za 3500e.
ps. u Albaniju u Drač u Motorandu ima jako povoljnih motora.
beli
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Ktm 990 adv

Post by beli »

fat boy wrote:Evo da se javim i ja kao vlasnik najboljeg i najljepšeg i najskupljeg KLEa u Crnu Goru :twisted: Žorže, predlažem ti da kupiš jednoga fejzera u top stanju za 2500e i da ti dam kle glavu za glavu ili ključ za ključ ili 2500e za 3500e.
ps. u Albaniju u Drač u Motorandu ima jako povoljnih motora.

Vrijedi li ova ponuda i za mene, da i ja potrazim toga fejzera da i ja jednom zaradim , a da se ne oznojim ili je to samo za Djordja ?
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Normalno da važi, daću preporuku Klodiju i za tebe i za Đorđa 8-)
Đorđe
Stoper
Stoper
Vozim: za sad u potrzi

Post by Đorđe »

Hvala za preporuku baš sam se čuo sa čovjekom kaže da ga može uvesti iz italije za malo para i dovesti do Ulcinja, vidjet ćemo javljam :clap:

http://www.alibaba.com/member/klodikapllani.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Nebi da ti kvarim veselje ali moje misljenje oko uvoza iz Italije je jako negativno. Bio sam par puta kroz italiju i gledao kako talijani voze te motore i sta im sve rade. Kad sam to vidio zakleo sam se da nikad necu kupit motor uvezen iz Italije. Kad bi vec gledao neki uvoz prije bi to bila Njemacka ali italija nikako. I pogotovo nemoj da vjerujes u kilometraze koje su na satu uvezenih motora odma to pomnozi munimum sa 2. Nisu Talijani ka mi da prodaju motore sa 20 30 hiljada km kod njih dok ne obrnes brojcanik bar jednom ka da nisi ni vozio motor.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

bokibd wrote:Nebi da ti kvarim veselje ali moje misljenje oko uvoza iz Italije je jako negativno. Bio sam par puta kroz italiju i gledao kako talijani voze te motore i sta im sve rade. Kad sam to vidio zakleo sam se da nikad necu kupit motor uvezen iz Italije. Kad bi vec gledao neki uvoz prije bi to bila Njemacka ali italija nikako. I pogotovo nemoj da vjerujes u kilometraze koje su na satu uvezenih motora odma to pomnozi munimum sa 2. Nisu Talijani ka mi da prodaju motore sa 20 30 hiljada km kod njih dok ne obrnes brojcanik bar jednom ka da nisi ni vozio motor.

Ja sam cuo da su Njemci fasisti i da oni napadaju druge ljude motorima, ali da im mijenjaju ulje redovno iako ih voze po blatu onda valjaju. A Rusi su nam braca, treba vidjet tamo, kao i u Australiju, oni imau kengure.

Pogledas motor, valja-ne valja odlucis i prijatno.
Hold your horses, man
Freeride
OgArD
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki DL650 V-Strom

Post by OgArD »

sLowRider wrote:
Ja sam cuo da su Njemci fasisti i da oni napadaju druge ljude motorima, ali da im mijenjaju ulje redovno iako ih voze po blatu onda valjaju.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: HAHAHA Njemci su zajebani to stoji!
Post Reply