Entropay, Paypal i eBay - Part I & II

Kupovina motora, djelova i opreme
supersonic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha TDM 850

Re: Entropay, Paypal i eBay - Part I & II

Post by supersonic »

kreirah ja paypal nalog, li neće da mi prihvati nešto karticu ovu... samo kaže u ovom momentu neće da prihvati :
We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

da ako prihvati oca mu ....
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

supersonic wrote:kreirah ja paypal nalog, li neće da mi prihvati nešto karticu ovu... samo kaže u ovom momentu neće da prihvati :
We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

da ako prihvati oca mu ....
Kartica bi vec trebala da je kreirana sobzirom da je unosis prije nego sto ti se aktivira nalog :think: u onom koraku kada unosiš i adresu i e-mail. PP nalog ne možeš kreirati ako karticu nisi unio prilikom registracije. Trebala bi da bude na Profile/AddEdit Credit Card i klikneš na Link and Confirm Credit Card.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
supersonic
Grijač guma
Grijač guma

Post by supersonic »

znam bio mi je taj e-mail i ja sam confirm, ali tamo piše opet da ukucam karticu, i ja ukucam i trt. džaba. Kaže ovo gore isto što sam napisao... Jbg. Evo probah i sada, neće mamu mu njegovu.
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by caesar »

supersonic wrote:znam bio mi je taj e-mail i ja sam confirm, ali tamo piše opet da ukucam karticu, i ja ukucam i trt. džaba. Kaže ovo gore isto što sam napisao... Jbg. Evo probah i sada, neće mamu mu njegovu.
Nešto je zabudalio. sigurno neće da je registruje jer je već registrovana kod njih. Sačekaj dan-dva. Ili će se pojaviti kartica ili ćeš na istom nalogu EP novu kreirati (ništa ne košta i 1min posla) i onda nju probaj da registruješ na PP. Nešto od ovo dvoje će upaliti.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

majstore, veliko ti hvala na ovome. nisam znao za EP tako da ću sa ovim da riješim dostinu problema koje sam imao kupovinom na ebay.
hvala još jednom!
:clap: :clap: :clap:
cavlovic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 SM-T

Post by cavlovic »

Svaka cast majstore. Evo skoro godinu se kanim da otvorim novi entropay (2009. sam otvorio entropay i probao na paypal da se registrujem, ali mi blokirase nalog na paypalu) ali prelomih kad vidjeh detaljno uputstvo.

Jos 20.09.2012 otvorih novi entropay i paypal i odmah sam prenio sredstva na EP pa zatim na paypal, ali jos mi nema transakcije EP. Znam da je bio vikend, ali evo skoro 100 sati prodje... Sto je mnogo, mnogo je :)
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by caesar »

cavlovic wrote: Jos 20.09.2012 otvorih novi entropay i paypal i odmah sam prenio sredstva na EP pa zatim na paypal, ali jos mi nema transakcije EP. Znam da je bio vikend, ali evo skoro 100 sati prodje... Sto je mnogo, mnogo je :)
Biti će danas, a ako ne onda prekosutra jer imaju neko ažuriranje za sutra na EP. BTW nikada nemoj ručno pare da prebacuješ sa EP na PP nego kad nešto kupiš neka PP povlači koliko je potrebno sa EP. Ovo iz razloga jer se stalno trude da otkriju ilegalce sa nasumičnim provjerama. Ako ti se to desi i blokiraju ti nalog PP ostadoše sve pare na nalogu zarobljene. Inače treba im 48 sati da bi se transakcija pojavila na EP.
AMAT VICTORIA CURAM
supersonic
Grijač guma
Grijač guma

Post by supersonic »

meni ovo neće pa neće. 'ebat' ga.
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by caesar »

supersonic wrote:meni ovo neće pa neće. 'ebat' ga.
Probaj umjesto svog imena da stavis Entropay User. Mislim da se i meni nedje davno slicno desilo ali da me ubijes ne mogu se sjetiti. Mislim da je ovo rijesilo problem.
AMAT VICTORIA CURAM
cavlovic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 SM-T

Post by cavlovic »

Ja sam vec porucio nekoliko stvari sa eBay-a, koje su mi na watch listi ko zna od kad :D

Uglavnom sve funkcionise kako treba za sad.
Post Reply