M: aprilia pegaso

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Locked
ivanzl
Stoper
Stoper
Vozim: cbr sc44

M: aprilia pegaso

Post by ivanzl »

Kao sto kaze naslov, mjenjao bi doticni motorin za neki " mali gradski auto" . Odnosno moram zeni kupiti neki autic. Obecao , jesam, skupio pare, nisam. Stoga sam prinudjen na ovu krajnje neprijatnu mjeru, but jebiga. Uglavnom, motor je 1998 godiste, kod mene je godinu dana. Ovo dok je bio samnom, ja licno sam mu promjenio, bendiks, ulje u motoru, ulje u prednjo viljusci i semeringe. Karburatori su ocisceni i nastelovani. Moje voznje trosi oko 6.5 litara. Sve je ispravno, pali kao mina, radi extra. Kofer od 65 litara kapin se dobija s njim. posjeduje i srednji stender i grijace rucki. U fabrickoj boji, ima naravno par ogrebotina, nije padano, nije lomljen. Na satu cini mi se 44 000 . Trenutno nije registrovan, bice iduce sedmice, ove nemam kad. Gume su lose, prednja pogotovo. Uglavnom , cijena je nekih 1800 registrovanom, za kes, tako da zemjene tu do jedno 2000 igraju. Ako je auto malo skuplje moze i to , s nekom mojom manjom doplatom. To je uglavnom to. Slike sjutra. Mozda i snimak, da vidite kako pali.
Helmet laws are to protect brains that have such poor judgment they would not wear a helmet unless they were forced to.
ivanzl
Stoper
Stoper

Re: M: aprilia pegaso

Post by ivanzl »

Evo slika:

Image

Image

Image
Helmet laws are to protect brains that have such poor judgment they would not wear a helmet unless they were forced to.
ivanzl
Stoper
Stoper

Re: M: aprilia pegaso

Post by ivanzl »

kupljeno moze lock
Locked