Kako i u naslovu se kaže u pitanju je radni sto za motocikl koji se po potrebi motira i razmontira. Radi se od 2cm debele šperploče sledećih dimenzija i načina sklapanja. Razmišljam se Nisu neke pare, imam ga gdje i rasklapa se. Jel neko radio nešto slično?
DrMracni wrote:ali ti treba i dizalica da se spusti i podigne na sto... mada, ovo je vise da ga gledas nego radis nesto na njemu
slazem se..moras da penjes motor od 180-200kg preko rampe da bi ga stavio na drveni sto koji,cini mi se,i nije bas najstabilniji,i posle opet da ga skidas..sve mi se to cini malo nesigurno i za motor i za tebe msm da je bolje pomuciti se malo i napraviti metalni i miran si
Radni sto je zanimljiv, praktican je za sklapanje, ne zauzima puno prostora kad se sklopi, ali je tesko i rizicno popeti motor od 200 kg na ovu visinu. Mozda sa malo sirom stazom bi se motor mogao bezbjedno navesti na ovaj radni sto.
jovan wrote:Radni sto je zanimljiv, praktican je za sklapanje, ne zauzima puno prostora kad se sklopi, ali je tesko i rizicno popeti motor od 200 kg na ovu visinu. Mozda sa malo sirom stazom bi se motor mogao bezbjedno navesti na ovaj radni sto.
NikGold wrote:Sad bez šale , po ovom nacrtu ako se precizno uradi nema to kud ali ja nebih isao na visinu 60cm nego na 45 em lakse popet em jace
Penjanje sa rampom je definitivno posao za dvoje i uz nižu visinu od bar 10cm još lakše(za enduro, dok za jurilice mislim da je ok 55/60cm visina). U svakom slučaju sto je za neke "jače" poslove tipa servisa motora. Sigurno ga ne bih peo na ovo zbog podmazivanja lanca i još sklapao i rasklapao.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.