http://www.dnevnik.rs/hronika/policajac ... oj-nesreci" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da bi ovaj podforum bio pretrpan kada bismo pisali o nesrećama iz čitavog svijeta, naročito i o starim nesrećama, ali imam nekakvo opravdanje što postavljam ovo... Prvo, zato što sam srednju školu završio u Kuli, u Vojvodini, i ovaj momak je četiri godine učio sa mnom. Drugo, nesreća se dogodila prije tri mjeseca, ali sam ja za to saznao tek juče kad sam otišao u Vojvodinu za slavu, tako da me je to prilično pogodilo... Tekst sam odlučio da postavim ovdje zato što je kasno da izjavljujem saučešće, a ovo je način da pošaljem posljednji pozdrav školskom drugu, a ujedno i poziv svim bajkerima da otvore dobro oba oka, jer, očigledno, drugi učesnici u saobraćaju, oklopljeni sa sve četiri strane limarijom vozila, malo mare za nas na dva točka, što je odavno poznato... E sad, kako to da nijesu ni motociklista ni vozač vozili prebrzo, a on je poginuo sa kacigom na glavi - to ne mogu da objasnim sebi. U svakom slučaju, ovim putem se opraštam od njega i naglašavam potrebu da se ovakve stvari imaju na umu kad se sjeda na motor, jer nekad nije u pitanju ni samo brzina, ni (ne)nošenje zaštitne opreme, ni (ne)iskustvo, nekad se samo desi.
Stara vijest, ali me pogađa: Poginuo motociklista u Vrbasu.
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C