NikGold wrote:Ah to su tvoji krajevi ,premda je ta staza o kojoj ti pricas bila nize tj bila je oko onog brdasceta dje je sad repetitor a ova nasa je visocije malte ne u visini nadvoznjaka. I naravno moj motor ti je vazda na usluzi ako ti ne smeta sto je glibav
Sasm tockovima moze ali kad je suvo u blatu vi vilo mucenje
Dobro nam je mjesto ali se jedino buni udruzenje hebaca po kolima
Ta staza i dalje stoji , ja sam brat bratu jedno 30 krugova na nju ufatio. Ona je odlicna za ono sto je DOBRI KRSTO bogomi pricao onaj dan za kontra krivine. Samo je treba po coskova nasut i viola !
NikGold wrote:Ah to su tvoji krajevi ,premda je ta staza o kojoj ti pricas bila nize tj bila je oko onog brdasceta dje je sad repetitor a ova nasa je visocije malte ne u visini nadvoznjaka. I naravno moj motor ti je vazda na usluzi ako ti ne smeta sto je glibav
Sasm tockovima moze ali kad je suvo u blatu vi vilo mucenje
Dobro nam je mjesto ali se jedino buni udruzenje hebaca po kolima
Ta staza i dalje stoji , ja sam brat bratu jedno 30 krugova na nju ufatio. Ona je odlicna za ono sto je DOBRI KRSTO bogomi pricao onaj dan za kontra krivine. Samo je treba po coskova nasut i viola !
Ljubishnja wrote:Ko ne padne jedan put, govno izio!
Ti si se upisa' :p
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2[/quote]
Sa merakom sam se upisa bar dva tri puta...fala vi sto ste mi nagovijestili ono stablo sto je odmah posle tenkovskog rova ,cini mi se da je u trenutku prolaska preko njega na rezervoar ostalo po familije buduce.....uffff sad se znojim ka se sjetim.
Markenzi Pg wrote:Moze li se supermotom ovuda?? Barem jednim dijelom?
Mozes,to je utabana staza,znaci bez kamencina i sl...ali ima na par mjesta blata,pa bi tuda mozda imao problema
.ali cu ti ja ponovo rec':ispruzi se za enduro tockove i imas on/off azdahu
Markenzi Pg wrote:Moze li se supermotom ovuda?? Barem jednim dijelom?
Mozes,to je utabana staza,znaci bez kamencina i sl...ali ima na par mjesta blata,pa bi tuda mozda imao problema
.ali cu ti ja ponovo rec':ispruzi se za enduro tockove i imas on/off azdahu
Uh super..Moram da idem shto prije, sad su lijepi dani.
Bojao sam se radi guma. Uzeo bih to VeDza ali husqvarna je za nabavku djelova komplikovana, pogotovo josh za to.
Sachekacu ipak jos 1,2godine za neki Exc ..
DrMracni wrote:nabavi bilo kakve enduro tockove i stavi adaptere za kociona klijesta, jer ti to vjerovatno stvara probleme...
Jeste, tachno tako... Ne znam, evo gledacu ako izpane shto.
Mada se na offroad izgrebe motor itd(nemam duple plastike), zato bih ipak sad rekreativno... Dok doce vrijeme za promjenu.
momci ne znam kako da vam kažem, ali extra ste stvar napravili!!!!
ono što Roki pomenu, koliko znam na ćemovskom je postojala staza za moto kros. jeli na tom mjestu ne znam, ali znam ko nam može tačno reć đe je bila. naravno ako nam to treba uopšte.
valjalo bi mi javite nekako kad idete, bi doša da naučim ponešto.