Kupovina polovnog motora 50ccm

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
Stefan
Stoper
Stoper
Vozim: Malaguti Madison 3 250ie

Kupovina polovnog motora 50ccm

Post by Stefan »

Pozdrav,

Vec neko vrijeme trazim vespicu od 50ccm za jednog druga kojem je to prvi motor. Budzet nam je prilicno ogranicen tu do 400 eura. Nasli smo neke Spyder-e,nisam ljubitelj kineskim motora (nema se trenutno za skuplje) pa me zanima ako mozete da priblizite neka iskustva sa istim Spyderima. Nasli smo Spyder 50ccm 2007 godiste,ljetos kupljen i vec presao 5000km,a cijena je 350e. u dobrom je stanju,a drugi je 400e ali je presao 1200km ali je ruzniji. sad me zanima vase misljenje i je li to uopste pametno kupiti spyder. Unaprijed Hvala.
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Re: Kupovina polovnog motora 50ccm

Post by ramaro »

http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=114664" onclick="window.open(this.href);return false;

Sent from my LOGORSKA VATRA using DIMNI SIGNALI
Stefan
Stoper
Stoper

Post by Stefan »

Fala,pogledacu...
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Stefan wrote:Pozdrav,

Vec neko vrijeme trazim vespicu od 50ccm za jednog druga kojem je to prvi motor. Budzet nam je prilicno ogranicen tu do 400 eura. Nasli smo neke Spyder-e,nisam ljubitelj kineskim motora (nema se trenutno za skuplje) pa me zanima ako mozete da priblizite neka iskustva sa istim Spyderima. Nasli smo Spyder 50ccm 2007 godiste,ljetos kupljen i vec presao 5000km,a cijena je 350e. u dobrom je stanju,a drugi je 400e ali je presao 1200km ali je ruzniji. sad me zanima vase misljenje i je li to uopste pametno kupiti spyder. Unaprijed Hvala.
Nemam nesto puno direktnog iskustva, ali cu ti reci moje utiske...
Naime prije par godina poklonio sam jednog spider 125 drugu sa kojim radim... I odemo da ga uzmemo platimo i krenemo kad nesto se raspadne u upravljac, vratimo se nekako oni nama odmah drugi...Jos rekose, oni il' rade il' bog ne pomaze...
I stvarno bas je tako i bilo, taj drugi koji su dali je on vozio jednu sezonu pa ga prodao zaposlenima i tri momka su ga drndala jos dvije sezone, dok na kraju nije izgorio u Zetatrans... U te tri sezone nista nijesu redili oko njega, jedino se pokvarilo nekavo daljinsko paljenje...
Moje skromno misljenje je da za polovni skuter treba traziti neku bolju firmu, Yamaha, Kimco, Piaggio...
supersonic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha TDM 850

Post by supersonic »

Ja prodajem svoj kinez koji je godinu dana star. platio ga 600 Eura novog u Herceg Novom. nikakvih problema nemam s njim, nego sam uzeo veliki motor i ovaj mali mi je visak. dajem ga za 300 EURA. Mali JONWAY kinez, max brzina 45-50 km/h (po ravnom :) ) Cetvorotaktni, trosi od 2-2,5 L.
Stefan
Stoper
Stoper

Post by Stefan »

Znam da niko ne pravi motore da valja osim talijana i japanaca,nego je materijalna situacija takva... odustali smo potpuno od kineza,pa ciljamo minimum na kymca nego ne znam to su mali motori od 50ccm koliko to moze prec,prije generalne,to me najvise brine,jer ne bih da nadjem drugu motor da kupi i crkne mu posle 1000km
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Kymco je odlican skuter. U stavri Kymco je jedan od najvecih proizvodjaca skutera na svijetu. A o kvalitetu govori i to da BMW u svoje nove skutere od 650cm ugradjuje kymcove masine. Kao sto sam vec pisao u BD je bio kymco 50 2T koji je bez poblema presao skoro 50000km, koristila ga je firma za dostavu pice.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply