vespa px 20+ godina
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: vespa px 20+ godina
meni je moja palila na po kurble i nevidim tu problem ako je ispravna , problem je sad na ovom 650cc kad visim nedje na nekoj nizbrdici u sumi a ugasi se zakurblat 
+1389+
-
marinero
- Grijač guma

- Vozim: Vozim
Igore, e neka si postavio slike...
Meni si zadao domaci za sredjivanje a neka kolege bajkeri
vide da vespi vrijeme i trendovi nista ne mogu...
Meni si zadao domaci za sredjivanje a neka kolege bajkeri
vide da vespi vrijeme i trendovi nista ne mogu...
http://www.rentamoto.me" onclick="window.open(this.href);return false;
- igor va
- Stoper

- Vozim: P125E - 177cm 26hp
PX200E Arcobaleno
Drago mi je momci da vam se svidjaju moje ljubimice.
Radio sam ih za sebe i po svom gustu,slike su od prosle godine tako da nema jos nekih detalja koje sam stavio preko zime.
O vremenu i novcu nebih pricao jedino ako nekoga bas konkretno ne zanima.Pogotovo sredjivanje ove narandzaste.Za mene zadovoljstvo nema cenu.Jedino cekam pravi trenutak da finansiski sprovedem u delo.
Radio sam ih za sebe i po svom gustu,slike su od prosle godine tako da nema jos nekih detalja koje sam stavio preko zime.
O vremenu i novcu nebih pricao jedino ako nekoga bas konkretno ne zanima.Pogotovo sredjivanje ove narandzaste.Za mene zadovoljstvo nema cenu.Jedino cekam pravi trenutak da finansiski sprovedem u delo.
DEVOJKA MOZE I SA SELA AL' VESPA MORA IZ ITALIJE
- igor va
- Stoper

PX200E Arcobaleno
Za ugradnju elektro startera na vespi PX nije ni malo jeftina investicija a i posla ima po prilicno dosta.Galiot wrote:Nisam se nešto posebno interesovao ali me zanima, znate li ima li gde da se nabavi i koliko je cca para elektro starter za PX 200? Jeste da kurbla ima svoj šmek ali sam razmišljao da to nabavim.
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
Razlikuju se blokovi tj desne polutke bloka masina sa elektro starterom i bez njega. U koliko se nabavi polutka bloka sa elektro starterom pre same montaze moraju se upariti polutke.Ko je rasturao vespinu masinu video je da na polutkama ispod cilindra postoje brojevi koji govore o uparenosti blokova.
Posle zezanja sa blokovima treba zameniti celu elektro instalaciju jer se postojecu ne isplati prepravljati.
Vespe koje pale na kurblu imaju naizmenicnu struju a vespe sa elektro starterom imaju kombinaciju naizmenicna-jednosmerna gde potrosaci tipa alnasera, releja,sirene,automata migavaca rade na jednosmernu.
Imajuci sve to u vidu treba dodati jos i alnaser koji kosta djavo ipo. Kad se sve to sabere,novac i rad to se ne isplati.Najjeftinije resenje je naci slupanu vespu i sa nje sve skinuti i premestiti.
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
Otac mi je imao par px-ova 200 i po neku "indijku"150, ja sad imam LML 150 2004 god pali na dugme i sama pravi mjesavinu 
Samo polako, puni gas.
- igor va
- Stoper

PX200E Arcobaleno
Imas LML Star de luxe....Od kako su izasli iz piaggio grupacije nisam zadovoljan sa kvalitetom. do 1996 su radili bez greske.veleGR wrote:Otac mi je imao par px-ova 200 i po neku "indijku"150, ja sad imam LML 150 2004 god pali na dugme i sama pravi mjesavinu
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
I ova radi bez greske, ali jeste malo slabiji lim, sarafi i slicne stvarcice ako uporedis sa starijim vespama.
Samo polako, puni gas.
- igor va
- Stoper

PX200E Arcobaleno
Evo podelio bih sa vama sredjivanje jedne od mojih vespi....ako ne bude zanimljivo brisacu....
Trenutno stanje je ovako....Inace model LML NV 150 1989 god.

Prvi korak ka novom zivotu jedne vespe.....Rasklapanje......

Trenutno stanje je ovako....Inace model LML NV 150 1989 god.

Prvi korak ka novom zivotu jedne vespe.....Rasklapanje......

- igor va
- Stoper

PX200E Arcobaleno
Malo se oduzilo......jbg,guzva pred golom...
Pripreme za farbanje....

Evo i ofarbana napokon.....spakovana u mog lubenicara i ide u Jazbinu.....

Vece je bilo kad sam slikao tako da bas i nije veran ton boja.Na suncu je mnogo lepsa.
Pripreme za farbanje....

Evo i ofarbana napokon.....spakovana u mog lubenicara i ide u Jazbinu.....

Vece je bilo kad sam slikao tako da bas i nije veran ton boja.Na suncu je mnogo lepsa.
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
kako dobro izgleda 
salji jos slika iz ostatka procesa
salji jos slika iz ostatka procesa
I was born to be the best, number one and nothing less