Mikan wrote:Auuu Peko....a taman ga danas ishvalih kako doro izgleda piiiiii.Bas mi je zao,ali eto kad mozes da trpis onda si ti barem dobro prosao.
Eto, taman tako.

Izgledaće opet dobro, samo da ga ovih par dana pregledam, pa što ne mognem - naći će se ko može. Ma, dobro je, jakna, rukavice i kožne patike su uradile čudo, tako da sam samo lijevu ruku ogulio od lakta do dlana, jer sam bio zavrnuo rukav, kaciga mi, srećom, nije ni trebala, jer nijesam zakačio glavom, nemam pojma kako... Najveći problem mi je lijeva noga, jer mi je motor klizao na njoj i kukovima, pa sam koljeno odrao do kosti na jednom mjestu, a malo sam uganuo članak, ali kontam da sam za nedjelju dana opet na konju. Samo, kako se hladim, tako sve nalazim nova mjesta gdje sam nešto nagnječio, zveknuo i rasjekao.

A što je najjače, išli smo oko 50 na sat, ne brže, nemam pojma kako mi se otrgao...
Damir'Tattoo wrote:Žmigavce imaš univerzalne koji pasuju na masu motora, po ebayu ili pogledaj po radnjama po PG. Far ako ne nađeš gledaj da upasuješ od nekog drugog motorčića, jer koliko mi se čini tvoj motor nema masku. Nogar od mjenjača se na dosta motora ispravlja, dok ručice od kvačila i kočnice dosta puta znaju da puknu ako se probaju ispravljat. To oko curenja skidaj rezervoar pa onda gledaj...
Uzdravlje i srećne rane junačke! Želim ti brz oporavak i da središ mašinu!
Hvala...

Od početka sezone sam tim putem prošao pe nekoliko puta u oba smjera, bez problema (osim onih kamikaza i nepreglednih mjesta o kojima sam ti govorio), oko Veruše je baš mnogo rizle, i to sam prešao nekoliko puta bez problema, ali... jbg. Taman ću skinuti rezervoar sjutra, nije baš da ima mnogo drugih aktivnosti koje mogu da radim.

Neki šraf koji je na lijevoj ručki, drži ručicu od kvačila na mjestu, ulubio mi je rezervoar, kao mali neki krater, pola centimetra duboko i oko centimetar prečnika, ali ga nije probio. Drugih spoljnjih oštećenja na rezervoaru nema, kontam da je neko crijevo, ali nemam pojma što bi točilo samo kad je ulijevo.