Pozdrav, kao sto pise, kupujem prednju vuljusku za dragstara 650, sve kompletno sa stapovima i trouglovima.
Kupio sam motor koji je jednom prilikom pokusao da vozi pijani vozac, ali nije daleko stigao, cim se popeo na njega pao je, tom prilikom iskrivljena mu je prednja viljuska i upravljac, predhodni vlasnik ga je doveo u, da kazem zadovoljavajuce stanje, tako da tokom voznje motor niti vuce u stranu niti trese upravljac, ali posto ja znam da je sve to ispravljano, nesto mi ne da mira i hocu da zamijenim taj prednji dio, jer mi se bas i ne rastaje od motora, medjutim to je za dragstara veoma tesko naci, pa evo i da izbacim na ovome forumu, mozda neko zna nekoga ko bi to prodao, neki otpad na koji bi to mogao naci i sl. a ako bi nekome odgovaralo za prodaju mogao bih dati moju viljusku i doplatiti za ispravnu.
Unaprijed hvala za sve informacije
Kupujem prednju viljusku za dragstar 650
-
andropg
- Stoper

- Vozim: Yamaha Dragstar 650 custom
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: Kupujem prednju viljusku za dragstar 650
Vrlo tesko ces to polovno naci. Ti motori se ne razbijaju cesto ka jurilice. Orginalna je oko 2000e ako se ne varam. Cekaj ako iskrsne polovna na ebay-u.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
andropg
- Stoper

- Vozim: Yamaha Dragstar 650 custom
Re: Kupujem prednju viljusku za dragstar 650
Na ebayu se moze to naci, ali sam mislio da probam laksim putem, ali ipak cu izgleda morati naruciti preko ebaya