Drustvo , izgleda da ce mi opet ( nikako da naucim ) biti zao sto sam ista postirao .....
Ponudeno mi je 100 eura za orden bozicne pobune , a ja i pored iskrene zelje da ordenje ostane kod nas , ne mogu da ga dam za manje od onog sto sam ja njega platio pre 15 godina .....
U to vreme cesto sam pitao kad sam dolazio u Crnu goru ako neko ima neki orden da proda , nista nisam video , ali cene koje su pominjane su bile nenormalne .....
A sad treba u bescenje da jih prodam , kako bi se neko posle smejao ?
Mozda i ne prodam , mada mi je zao kolekcije , godinama je niko nije ni pogledao ....
Prodajem moju kolekciju
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Re: Prodajem moju kolekciju
Bez uvrede, ali da se ja pitam (a ne pitam se, srećom) trgovina takvim stvarima bi bila zabranjena jer, po mom mišljenju, orden treba da bude isključivo kod onoga ko ga je dobio ili u muzeju. Samim tim što ga je moguće kupiti, on gubi na značaju i vrijednosti. Neko je za taj orden rizikovao ili čak dao život, a mi time trgujemo i vagamo koliko vrijedi nečiji život ili patriotizam i skupljamo ih k'o đeca salvete...
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Upravo takoramaro wrote:Bez uvrede, ali da se ja pitam (a ne pitam se, srećom) trgovina takvim stvarima bi bila zabranjena jer, po mom mišljenju, orden treba da bude isključivo kod onoga ko ga je dobio ili u muzeju. Samim tim što ga je moguće kupiti, on gubi na značaju i vrijednosti. Neko je za taj orden rizikovao ili čak dao život, a mi time trgujemo i vagamo koliko vrijedi nečiji život ili patriotizam i skupljamo ih k'o đeca salvete...
A ne pominji taj prijatelju...zar ne znaš da Risto kune, baje i proklinje i za manjevelimlje wrote:
...
Ponudeno mi je 100 eura za orden bozicne pobune , a ja i pored iskrene zelje da ordenje ostane kod nas , ne mogu da ga dam za manje od onog sto sam ja njega platio pre 15 godina
...
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Da se ne bi zavlacili u raspravu tema je zakljucana. Kome treba moze kontaktirati Velimlje za sve.
Sent from my M-19 using Tapatalk
Sent from my M-19 using Tapatalk
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika