Ugradnja auspuha-info

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha xt 350

Ugradnja auspuha-info

Post by filip xt350 »

Pozdrav ljudi,

Interesuje me da li neko zna ko u Podgorici i okolini radi sa prohromskim cijevima (savijanje i varenje) tacnije ko bi mogao da mi poveze novi izduv sa fabrickom granom auspuha motora? Potrebno je da se okine i savije pod odredjenim uglovima parce cijevi odredjenog precnika koje bi povezalo granu sa topom... Ako je neko ovo vec radio pomoc bi dobro dosla...

Hvala unaprijed!
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Re: Ugradnja auspuha-info

Post by Citizen Pg »

Auspuh servis popovic na zlaticu, ako budu raspolozeni, a uslova za to imaju jer su meni radili.
Javi ako odradis.
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma

Post by filip xt350 »

Citizen Pg wrote:Auspuh servis popovic na zlaticu, ako budu raspolozeni, a uslova za to imaju jer su meni radili.
Javi ako odradis.

Bio kod njih i izgleda nisu raspolozeni :) Lik sto radi tamo rece da ne rade sa prohromom a ne moze obicna cijev jer bi po njegovom pucala. Cak rece da nemaju ni obicnih cijevi tog precnika koji bi meni trebao a ni masine za savijanje :) E sad sto se desilo sa njima u meduvremenu ne znam ali znam da mene iskulirase :) a imam osjecaj da je to pola sata posla jer krivine nisu jake nego blage da ne recem zamalo pa prava cijev koja nema potrebe ni da se vari vec se moze stegnuti selnama na ulazima u granu i top
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

jednostavno nece da se potrude, predpostavio sam.
meni su radili i krivinu i sirili cijev da bi se lijepo uklopila sa auspuhom.
probaj u auspuh servis put starog aerodroma (cvijetin brijeg), prije podvoznjaka iz pravca grada lijvo se skrece.
069064587
nema toliko uslova ali ce se sigurno vise potruditi nego kod popovica.
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma

Post by filip xt350 »

Evo u medjuvremenu mi je iskrsao drugi problem cekam neki dio iz Bg da stigne pa cim podignem motor iz servisa poci cu do njih znam dje su od prilike mozda mi to mognu odradit.
Hvala na informaciji svakako javljam sto sam napravio...
Post Reply