Malaguti vs Suzuki Burgman

Novosti, komentari novih i starih motora...
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Re: Malaguti vs Suzuki Burgman

Post by jovan »

Ne prodajem ja motor, nudim ti da probas motor, da osjetis razliku u odnosu na skuter. Dobro bi bilo da probas vise motora i skutera i da onda odlucis sta ti najvise odgovara, sta te privlaci. Sto se tice udobnosti STenere, od nekih je skutera udobnija, od nekih nije, od vecine novijih je i dosta jeftinija, ali kao i vecina dobrih motora pruza veliko zadovoljstvo i uzivanje u voznji.
Geri
Stoper
Stoper
Vozim: Nemam motor :) al imacu... vozio vespu...

Post by Geri »

Koliko se krece cijena za ovaj tvoj? Aj da ga probam nedje... jesi iz pg?
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Ne znam za cijenu, krecu se od 2000 pa navise, zavisi iskljucivo od stanja motora jer se odavno ne proizvodi, pa godina proizvodnje i nije toliko bitna. Ovaj motor bas i nije za pocetnike, veliki je motor, tezak je i dosta je visok. Bice prilike da ga provozas, pa ces vidjeti razliku izmedju motora i skutera. Sto vise motora probas bice ti mnogo lakse da odlucis sta ti najvise odgovara. Ja sam iz NK.
Geri
Stoper
Stoper

Post by Geri »

jovan wrote:Ne znam za cijenu, krecu se od 2000 pa navise, zavisi iskljucivo od stanja motora jer se odavno ne proizvodi, pa godina proizvodnje i nije toliko bitna. Ovaj motor bas i nije za pocetnike, veliki je motor, tezak je i dosta je visok. Bice prilike da ga provozas, pa ces vidjeti razliku izmedju motora i skutera. Sto vise motora probas bice ti mnogo lakse da odlucis sta ti najvise odgovara. Ja sam iz NK.
A kakvi nije to za mene... nikad nijesam ni sio da se slikam na takav motor. zato bih neku vespu za pocetak...
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

Malaguti odlican motorcic. Prosle godine isli za trebinje, malaguti od 250cc konstantno pratio normalan tempo voznje. Mali potrosac udoban. Dobar za gradske guzve.
Burgman mi je kao autobus, nizak da se ni na trotoar ne mozes popeti sa njim da ne zapnu plastike.
Geri
Stoper
Stoper

Post by Geri »

Citizen Pg wrote:Malaguti odlican motorcic. Prosle godine isli za trebinje, malaguti od 250cc konstantno pratio normalan tempo voznje. Mali potrosac udoban. Dobar za gradske guzve.
Burgman mi je kao autobus, nizak da se ni na trotoar ne mozes popeti sa njim da ne zapnu plastike.
Malaguti madison mi je extra... i lijep je i dobar je... al ih malo ima to me brine,zbog servisa i ostalog... vidim ove yamahe x max vladaju trenutno Budvanskim sokacima...
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

ST 750 koji Jovan sad vozi je bio moj prvi motor ikada i dan danas sam zaljubljen u tu mašinu. Težak i robustan, nema priče, preteča svi velikih putnih enduro motora. U početku ti se možda desi da ti je težak za upravljanje, ali sve je stvar rutine, brzo se navikneš i onda ga ćeraš bez puno problema :)
Post Reply