pomoc nacionalni parkovi

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

pomoc nacionalni parkovi

Post by NikGold »

Drugari
mnogi od nas su cesto u prirodi i nasim nacionalnim parkovima a kako se radi novo brendiranje i oznacavanje svaka sugestija i predlog su dobro dosli. Hvala unaprijed
+1389+
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Re: pomoc nacionalni parkovi

Post by ramaro »

Vjerujem da su mnogi od nas, kao i uvijek, spremni pomoći u granicama svojih mogućnosti. Ali bi trebali znati koja vrsta pomoći je potrebna kao i to kome pomažemo, tj. da li je to zakonodavac (Skupština) u smislu novih propisa i zakonskih rješenja, Ministarstvo Održivog Razvoja i Turizma, JP Nacionalni Parkovi, itd. i koji nivo "zahvalnosti" odnosno kakvu protivuslugu moto zajednica može očekivati zauzvrat jer nema potrebe da nas uzimaju zdravo za gotovo. Pritom ne mislim nužno na finansijsku korist (iako je taj neko za taj projekat vjerovatno duboko zavukao ruku u budžet države ili evropskih fondova, a mi bi mu trebali besplatno pomagati), već na kasnije prepoznavanje i podršku u borbi za "našu stvar", ili povlašćen pristup prostorima Nacionalnih Parkova jer manje zagađujemo nego druga vozila i štedimo prostor i resurse..., a ne da se poslije svega neko napravi pametan pa zabrani ulazak motorima "zbog buke" ili neke slične gluposti na koje smo navikli...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Pametni brate
Temu sam postavio na Moto Forumu i samim tim sam mislio na neke benefite koje bi cjelokupna motozajednica mogla da izvuce iz te price i da damo sugestije iz jos jednog ugla posmatranja. Za finansijsku naknadu imas pivo od mene
+1389+
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

Sto se mene tice, znam da znam manje od tebe. Znas da znam manje od tebe. Za sve ostalo sto mogu valjat, samo zovi. :)
Post Reply