FB Stranica

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim

Da li treba otvoriti fb stranicu "No Limit Bikers" ?

DA
12
80%
NE
3
20%

Total votes: 15

NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Malaguti Madison

FB Stranica

Post by NK_Biker »

E ovako postovane kolege :D
dosao sam na ideju da se otvori "No Limit Bikers" fb stranica. Konsultujuci se sa Mracnim saznao sa da postoji fb grupa od oko 10-ak clanova, ali se ta grupa kako on kaze a i kako sam sam vidio nikako ne odrzava. Pa sam dosao na ideju da otvorimo oficijalnu stranicu da se malo i tamo promovisemo. Molio bih moderatore sa foruma kao i ostale clanove i moderatore i administratore te fb grupe da se izjasne povodom ovoga i naravno da glasaju. Zahvaljujem :D
Image
Geri
Stoper
Stoper
Vozim: Nemam motor :) al imacu... vozio vespu...

Re: FB Stranica

Post by Geri »

Da
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma

Post by NK_Biker »

Vidim da su svi ovi glasovi i misljenja pozitivna, u saradnji sa moderatorima bi ubrzo stranica trebala da se pusti u rad. :D
Image
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Post by CAMARO SS »

Ocekujemo je :)
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma

Post by NK_Biker »

Evo stranica je otvorena sad slijedi uredjivanje, ako neko ima neki prijedlog za naslovnu fotografiju ili jos bolje ako neko ima logo NLB-a koji je pravljan za ove svrhe neka posalje. Znaci nesto kao baner.
https://www.facebook.com/nolimitbikers" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

A ti si ko pa predstavljaš NLB na "zvaničnoj" FB stranici?
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma

Post by NK_Biker »

Ja sam covjek od ideje :ugeek: ma ja bre nisam nista pokrenuo da ja "predstavljam". Prvo sam se konsultovao sa mracnim da li ima neka fb stranica, a onda sam iz toga ovdje stavio temu da svi napisu sta misle o tome. Znaci ja nijesam nista pokrenuo na svoju ruku i jos sam napisao da se moderatori odavde jave tamo da im prebacim funkcije. Vodio sam se nekom logikom da je dobro otvoriti stranicu na fb, kao planetarno popularnoj drustvenoj mrezi i da to ne moze da skodi. Al eto vi vidite, to nije problem izbrisat u roku od minut (:
Image
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Junače radi što te volja, Fb je svima dostupan i svako može da radi što oće, samo znaš i sam da si ti član foruma i ne predstavljaš zvanične stavove NLBa kao organizacije. Iskreno neka si se uhvatio toga, dobro je da neko oće i ima vremena da se bakće oko tih stvari samo gledaj da prije izbacanja nekih stavova da se informišeš kod ljudi koji stvarno predstavljaju ovu NVO. Ako napišeš neki stav na svoju ruku koji nije NAŠ stav onda više štete nego koristi od svega toga. Prati forume, prati glavnu stranicu NLBa pa odrađuj copy paste na Fb stranu a ukoliko budeš htio sam neke tekstove lijepo bi bilo prvo ovdje da se konsultuješ.
Živio
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

ice wrote:Junače radi što te volja, Fb je svima dostupan i svako može da radi što oće, samo znaš i sam da si ti član foruma i ne predstavljaš zvanične stavove NLBa kao organizacije. Iskreno neka si se uhvatio toga, dobro je da neko oće i ima vremena da se bakće oko tih stvari samo gledaj da prije izbacanja nekih stavova da se informišeš kod ljudi koji stvarno predstavljaju ovu NVO. Ako napišeš neki stav na svoju ruku koji nije NAŠ stav onda više štete nego koristi od svega toga. Prati forume, prati glavnu stranicu NLBa pa odrađuj copy paste na Fb stranu a ukoliko budeš htio sam neke tekstove lijepo bi bilo prvo ovdje da se konsultuješ.
Živio
...U suprotnom :violence-axechase: :violence-enforcer: :violence-duel: :violence-instagib: :violence-hammer: :)
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma

Post by NK_Biker »

Pa fora je u tome sto nista nije ni objavljeno, jer bih volio da povucem odavde bar 1 moderatora koji ima vremena da udje 1 u 2 dana tamo pa neka pise stavove cije oce. Ja ovo ne radim zbog sebe niti imam neki profit od te stranice al mislim da je red da ljudi imaju gdje napisati svoje misljenje kad makar jednom godisnje cuju na dnevniku kako su Crnogorski bajkeri posli u neku humanitarnu akciju i da to nijesu ljudi koji divljaju nocu, koji su ti izgrebali auto i od kojih strijepis da pustis djecu da se igraju ispred zgrade. Al ti se sjajis kao semafor :D pa ti odluci meni je svejedno ali mislim da ovo veoma doprinosi promociji NLB-a kao i svih vozaca motocikala.
Image
Post Reply