Vožnja povodom 202 godine od rođenja Njegoša

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Re: Vožnja povodom 202 godine od rođenja Njegoša

Post by Kesha »

Madza wrote:Izvinjavam se sto me nema na ovaj topic,bio sam zauzet MDM i majcama.Svako druzenje podrzavam koji god bio motiv!

Da li je to jubilej,rodjendan,posjeta ovoga ili onoga...sve je to u cilju druzenja.
Promovisanje?Ovo je forum,a niko nece sem nas znat da je grupa bikera polozila vijenac tamo ili ovamo.
Idu bajkeri u crkve,u muzeje,u institucije...sve po licnom nahodjenju i vidjenju.

Necu tolerisat posprdavanje nicijem postu niti ideji,jer ako neko ima zelju da svoj dan za druzenje,ma koji god razlog bio,podijeli sa kolegama ili se pridruzi ili pozeli lijepu voznju.Svako misljenje da je to bezveze,komentarisite na ljepsi nacin.

Forum je mjesto za druzenje,ne za prepiranje i neka ostane tako!
Lijepo!
Polako žuri - Festina lente
varadero
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: varadero

Post by varadero »

Kesha wrote:
Madza wrote:Izvinjavam se sto me nema na ovaj topic,bio sam zauzet MDM i majcama.Svako druzenje podrzavam koji god bio motiv!

Da li je to jubilej,rodjendan,posjeta ovoga ili onoga...sve je to u cilju druzenja.
Promovisanje?Ovo je forum,a niko nece sem nas znat da je grupa bikera polozila vijenac tamo ili ovamo.
Idu bajkeri u crkve,u muzeje,u institucije...sve po licnom nahodjenju i vidjenju.

Necu tolerisat posprdavanje nicijem postu niti ideji,jer ako neko ima zelju da svoj dan za druzenje,ma koji god razlog bio,podijeli sa kolegama ili se pridruzi ili pozeli lijepu voznju.Svako misljenje da je to bezveze,komentarisite na ljepsi nacin.

Forum je mjesto za druzenje,ne za prepiranje i neka ostane tako!
Lijepo!
e to je tacno imaš pravo
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

Bez namjere da dajem sudove, bilo mi je interesantno da vidim Njegošev mural na jednom od zidova tehničke škole u Pg.
Image
Polako žuri - Festina lente
Post Reply