Mislim da je ovo i najveći problem kod nas, ništa lično nisam mislio Kesha. Naime, kod nas se jako malo cjeni majstorija i trud koji neko uloži oko motora, volja da ga sredi da bude drugačiji, jedinstven. Kada su prerade u pitanju, nije bitno godište motora, važno je da motor ima osnovu za preradu. Uzmimo za primer H-D motore, oni najmanje vrede u originalu.
A sto ocekivat od cisto potrosackog drustva,dje zadje sto je ova drzava proizvela je OBODIN frizider Zato i svaciji rad,ne da se ne cijeni nego je predmet izrugivanja...
Coek je napravio vjetroelektranu na ponikvicu,i citam komentare dje je najbitnija stvar je li to njegov patent ili je je kopija,i oce li ga blazo reketirat,ili ministar zapalit auto...uzas..
Evo da ne kazete da ja ne dam da se prave motori u CG , ko god bude pravio motor ili radio neku preradu moze racunati na moju pomoc, za sve sto mogu da pomognem stojim na raspolaganju
to si upravu. sve izvrnemo ruglu i kritici. i to najčešće iz razloga jer nemamo sposobnosti mi tako nešto napravit ili uradit. no ..... dok ima ko da radi na sebi možda i na onome što ostane iza njega bude i nekih rezultata. zato treba radit na sebi. tako je to na moj televizor.
da se vratimo prepravkama. oko bankarstva, para, i vremena kao potpuno neosnovane mjerne jedinice. možemo preradit sjedište za motor i prerada može bit od bivolje kože, a može iod eko skaja kineskog. tako je i sa ovim prepravkama o kojima je riječ. zato reko da ne treba puno para.
Kad smo kod prerada, kod mene u radionici je Yamaha FZR 1000 koja se sprema za preradu. Motor je rastavljen u najsitnije djelove i pocelo je sredjivanje, priprema za farbanje rama, zadnje viljuske, tockova... Motor je kupljen za male pare, kompletan je, preradu radi moj zet Nikola, ja pomazem oko rastavljanja i sastavljanja, ostalo radi on.
uuh , veliki je to motor za preradu, puno golemih delova koje treba sakriti. Znali u kojem pravcu ide ili sto ispane. srecno pa da brzo vidimo rezultate
Veliki motor, mnogo djelova, bice oko prerade dosta posla. Skidaju se plastike, motor ce biti bez oklopa, bez vizira, upravljac se podize, mijenja se rep, sjediste, auspuh, bice nekih modifikacija na prednjoj viljusci, nesto je vec i uradjeno.
jovan wrote:Evo da ne kazete da ja ne dam da se prave motori u CG , ko god bude pravio motor ili radio neku preradu moze racunati na moju pomoc, za sve sto mogu da pomognem stojim na raspolaganju
Moram JAVNO da pohvalim druga Jovana na bezrezervnoj pomoći koju je spreman da pruži. Nikada se nismo vidjeli a kada sam ga proljetos zvao upravo u vezi pomoći za preradu On mi je rešio veliki problem. Hvala još jednom na tome Jovane!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238