Veliki Pozdrav
-
PegasoMNE
- Stoper

- Vozim: Aprilia Pegaso Strada 650
Veliki Pozdrav
Poštovanje kolege bajkeri, ovdje jedan "novajlija". Imam 18 godina, iz Bara sam, vozio sam kitovanu Yamahu Aerox 4 godine. A prije dvije nedelje sam kupio moj prvi pravi motor, Apriliu Pegaso Strada 650 2006 godište. Želim da budem član ovog foruma i zbog druženja ali i zbog nekih problema sa kojima sam kupio Pegasa. Zapazio sam slabu aktivnost foruma, ali se nadam da će se to popraviti.
-
Irelevantije
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki GSR600
Re: Veliki Pozdrav
Dobro ti nama došao. Ođe ljudi malo pišu, al su tu kad ti trebaju, tako da kakav god problem imaš, slobodno se javi, a nadam se da ih nećeš imati.
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
živio
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Dobro došao.
Viđeh u drugoj temi u čemu je tvoj problem sa motorom ali ne htjedoh tamo komentarisati, počela je konstruktivno pa da ne kvarim. Aprilia i problemi sa strujom, baš čudno, to se obično ne dešava ;-D
Ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji je vozio Apriliu, a da nikad nije imao nikakav kvar sa strujom.
Nijesi jedini ni koji primjećuje da je forum poslednjih godina zamro, ali nadamo se da će preživjeti. Mi tu nijesmo ništa krivi jer mi inače nikad nizašto nijesmo krivi, je li... Kriv je spoljni neprijateljski faktor, velike sile i truli kapitalistički zapad zato što je izmislio Viber.
Viđeh u drugoj temi u čemu je tvoj problem sa motorom ali ne htjedoh tamo komentarisati, počela je konstruktivno pa da ne kvarim. Aprilia i problemi sa strujom, baš čudno, to se obično ne dešava ;-D
Ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji je vozio Apriliu, a da nikad nije imao nikakav kvar sa strujom.
Nijesi jedini ni koji primjećuje da je forum poslednjih godina zamro, ali nadamo se da će preživjeti. Mi tu nijesmo ništa krivi jer mi inače nikad nizašto nijesmo krivi, je li... Kriv je spoljni neprijateljski faktor, velike sile i truli kapitalistički zapad zato što je izmislio Viber.
Last edited by ramaro on 19 Oct 2018 18:50, edited 1 time in total.
-
PegasoMNE
- Stoper

- Vozim: Aprilia Pegaso Strada 650
Hvala na dobrodošlici, nadam se da ću riješiti taj problem, za mene sezona uvijek traje, uz dobru opremu, samo kiša može da me spriječi da vozim. 
- advbiker
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS Adventure
Sa zakašnjenjem da ti i ja poželim dobrodošlicu.
P.S. više nisam najmlađi na forumu
P.S. više nisam najmlađi na forumu

Tižu
Žutalj
Žutalj