Moto skup MC CRUISERa

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Re: Moto skup MC CRUISERa

Post by Kesha »

Razumijem potpuno.Mogli bi biti tješnja zajednica.
A ima nas koji oće da popiju.
Svi su ođe dobrovoljno.
I ima nas eto toliko.
Ja sam trebao doći da vidim ekipu iz Osijeka, ali ima preče od prečeg.
Polako žuri - Festina lente
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

ramaro wrote:
Montenegro wrote:Daj te izuzetke ramaro :)
Izuzetke, tj. negativne utiske vezane, kako za ovaj, tako i za većinu moto skupova kod nas, namjerno nijesam potencirao jer su, kako rekoh, nažalost neizbježni i nemaju veze sa zalaganjem i trudom organizatora nekog skupa nego se tiču nedostataka nas kao ljudi na ovim prostorima. Ne mislim samo na napaljene i neiživljene pojedince koji nemilice i do iznemoglosti turiraju motore, nepoštujući ni one koji za to vrijeme pokušavaju da sviraju ni nas koji smo došli da slušamo muziku, a ne njih. Ali, oni su se bar potrudili da dođu, mnogi i više od 700km iz okolnih država na motorima često starijim od njih samih. Više od njih mi smeta što motoristi i klubovi iz CG ne dolaze, što smo nesložni, razjedinjeni i nesolidarni. Vidio sam par klubova sa sjevera, samo nekolika momka iz cijele Podgorice i jedan klub iz Bara i Tivta, a nije bilo drugog kluba iz Bara, ni jedan od 3 moto kluba iz Budve, pa čak ni Ulcinja koji obično dolaze ili Kotora koji su mogli i pješke...
Ovo nije usamljen primjer već pojava koja traje dugo i čiji smo bili svjedoci na poslednjim Moto Mrazevima kada su humanitarnu akciju u Podgorici ignorisali skoro svi motoristi iz Podgorice, ili što se za upravo aktuelno dobrovoljno davanje krvi prijavilo jedva 10-tak ljudi. To je tužno!
Nego, možda previše pričam. Svakome svoj obraz...
obraz Budvana je bio prisutan ... i to 5 lijevih i 5 desnih. A možda i još neko, a možda je do dioptrije...
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

fat boy wrote:
obraz Budvana je bio prisutan ... i to 5 lijevih i 5 desnih. A možda i još neko, a možda je do dioptrije...
:bow-blue:
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

fat boy wrote: obraz Budvana je bio prisutan ... i to 5 lijevih i 5 desnih. A možda i još neko, a možda je do dioptrije...
Izvinjavam se onima koje nijesam vidio zbog otežavajućih okolnosti: dioptrija, Sunce u oči, pivo u glavu... nije lako.
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

I iz Kotora je bilo motora,ja lično nisam bio jer sam morao dočekati gore spominjanu ekipu iz Osijeka.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Post by CAMARO SS »

Mozda je mislio da kaze da nije vidio ni jednog clana klubova iz tih gradova,ja ih isto nisam vidio,mozda su i bili,necu da grijesim dusu ali mnogo veci broj ljudi je bio sa strane nego iz okolnih gradova
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM adventure 1190,Yamaha XT660X,Yamaha R6

Post by BalsaNo1 »

Malo zakasnio ali utisci su da je skup bio super potrudili smo se kolko smo mogli jebi ga imalo je propusta al je bio dobar skup,turiranja i paljenja guma je bilo 8-) jbg slab sam na te stvari sa 2 akrapa. Ali to je sve za skup doduse bilo je dosta njih sto su izdrkavali cijelu noc ali sve u svemu je sve uredno proslo i zadovoljni smo bili :D
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!
Post Reply