Moto skup MC CRUISERa

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM adventure 1190,Yamaha XT660X,Yamaha R6

Moto skup MC CRUISERa

Post by BalsaNo1 »

Bajkeri moji najludji,eo doslo vrijeme za nas moto skup ako ko ima viska eurica u dzep ako ga je volja da dodje obecavam vam dobar provod i sprdnju za sve pare,za smjestaj nije frka nikakva od kampa koji je otvoren 7,8 dana prije pa nadalje,ovo je nas 4. moto skup za prosla 3. se mozemo pohvalit da su bili super lokacija je na uscu u igalo tj na mjesto gdje je bio nas 1. moto skup,te je more prilicno daleko mozda 2, eventualno 3 metra.. :P eo za pocetak da postavim  mjesto gdje se organizuje

Image Lokacija

Image Lokacija

Image Ulaz

Image Kamp

Image Druzenje na 1. skupu

Image

Image Bina

Ulaz je 5eurica,rucak,kafa..Pivo 1e,pljeskavice 2e..Eto toliko o cijenama i skupu ako bi ko doso nece zazalit 100% samo da nas vrijeme posluzi.. Uzdravlje i dobrodosli.. :D

Image
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Re: Moto skup MC CRUISERa

Post by ramaro »

Bože zdravlja, vidimo se, kao i uvijek!
Veljko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha mt-03!!

Post by Veljko »

:dance: :dance:
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

Ima li kakvih doživljaja, slika...?
Polako žuri - Festina lente
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Post by CAMARO SS »

Ja nemam skoro nista al ima Sergej na fb:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
ramaro
Grijač guma
Grijač guma

Post by ramaro »

Ni ja slika nijesam pravio, ali doživljaja imam dosta i, uz male izuzetke, svi su pozitivni. Najvažnije je ono zbog čega idemo i uvijek se vraćamo: sjajni domaćini koji su kao i uvijek bili na visini zadatka, puno starih i novih prijatelja, odlične rock svirke i dobar provod. Ostalo su neminovne i manje bitne sitnice koje se zaboravljaju.
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

Daj te izuzetke ramaro :)
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Post by CAMARO SS »

Hmmm j nisam primjetio nista sem par bas pijanih ljudi i malo turiranja u kasne sate ali mnooogo manje nego prosle godine.Jednom makedoncu na dominatora je pukao lanac ali nasao sam polovni kod druga i to smo rijesili a vidio sam u nedelju da su jednome popravili polugu od salterice jer je u subotu pao,pad nisam vidio a ni cuo za njega dok to nisam vidio.
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
ramaro
Grijač guma
Grijač guma

Post by ramaro »

Montenegro wrote:Daj te izuzetke ramaro :)
Izuzetke, tj. negativne utiske vezane, kako za ovaj, tako i za većinu moto skupova kod nas, namjerno nijesam potencirao jer su, kako rekoh, nažalost neizbježni i nemaju veze sa zalaganjem i trudom organizatora nekog skupa nego se tiču nedostataka nas kao ljudi na ovim prostorima. Ne mislim samo na napaljene i neiživljene pojedince koji nemilice i do iznemoglosti turiraju motore, nepoštujući ni one koji za to vrijeme pokušavaju da sviraju ni nas koji smo došli da slušamo muziku, a ne njih. Ali, oni su se bar potrudili da dođu, mnogi i više od 700km iz okolnih država na motorima često starijim od njih samih. Više od njih mi smeta što motoristi i klubovi iz CG ne dolaze, što smo nesložni, razjedinjeni i nesolidarni. Vidio sam par klubova sa sjevera, samo nekolika momka iz cijele Podgorice i jedan klub iz Bara i Tivta, a nije bilo drugog kluba iz Bara, ni jedan od 3 moto kluba iz Budve, pa čak ni Ulcinja koji obično dolaze ili Kotora koji su mogli i pješke...
Ovo nije usamljen primjer već pojava koja traje dugo i čiji smo bili svjedoci na poslednjim Moto Mrazevima kada su humanitarnu akciju u Podgorici ignorisali skoro svi motoristi iz Podgorice, ili što se za upravo aktuelno dobrovoljno davanje krvi prijavilo jedva 10-tak ljudi. To je tužno!
Nego, možda previše pričam. Svakome svoj obraz...
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Moto skup bez turiranja i prekidanja muzike, paljenja guma itd??? Hmm, ne ide bez toga, nema smek :)
A 15-20 ljudi za ddk je odlicno!
Mislim ja da su moristi dobri momci, no se nema kaed :)
Hold your horses, man
Freeride
Post Reply