nažalost, otvorena sezona udesa...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Re: nažalost, otvorena sezona udesa...
Vulanovic Milorad '55 godiste
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
nadam se da ce se sto prije oporaviti...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Poznanica koja radi u Urgentnom i bila je u smjeni sinoć, reče da su tamo shvatili da ga je neko udario kolima pa pobjegao...Lavlje-Srce wrote:Ko je M.V? Uzas...Panuo je u sred raskrsnice? Onda mora da se prepa u tom momentu od auta pa panuo i tako se zakuca u auto koje je zakochilo.
Ubijedjen sam bio da ga je auto sa strane cijelom duzinom direktno udarilo kad sam vidio motor sinoc...
Nadam se da će se brzo i uspješno oporavit.
- mexiko
- Test vozač kaskader

Ne bih se cudio ni da je to bilo. Danas sam vidio da je covjek kamionom udario parkirani auto i to ga bas razvalio, izasao, pogledao sto je uradio, usao u kamion i otisao. Nisam mogao da vjerujemvuk wrote:Poznanica koja radi u Urgentnom i bila je u smjeni sinoć, reče da su tamo shvatili da ga je neko udario kolima pa pobjegao...Lavlje-Srce wrote:Ko je M.V? Uzas...Panuo je u sred raskrsnice? Onda mora da se prepa u tom momentu od auta pa panuo i tako se zakuca u auto koje je zakochilo.
Ubijedjen sam bio da ga je auto sa strane cijelom duzinom direktno udarilo kad sam vidio motor sinoc...![]()
Nadam se da će se brzo i uspješno oporavit.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
Bosko
- Silovatelj krivina

.
Last edited by Bosko on 27 Sep 2012 10:58, edited 1 time in total.
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
sto se tice kolege vulanovica, presjeklo ga je auto, on je kocio kliznuo sa motora , udario u auto tijelom, pa motor uklizao u njega , covjek je SRECOM ZIV!!!sto mi je jako drago, al je po onome sto se zna nagrdjen , karlice, noga prelomi otvoreni kolko shvatih, katastrofa jedna, jos covjek u godinama, gdje se to sve teze zalijeci, zaisto i iskreno , kao i svima se nadam da sto prije se oporavi !!!! cuvajte se ljudi nema lecenja vise, zahladio asfalt i pamet u glavu !!!!!!!!
risk,is what makes life worth living.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
sparco wrote:sto se tice kolege vulanovica, presjeklo ga je auto, on je kocio kliznuo sa motora , udario u auto tijelom, pa motor uklizao u njega , covjek je SRECOM ZIV!!!sto mi je jako drago, al je po onome sto se zna nagrdjen , karlice, noga prelomi otvoreni kolko shvatih, katastrofa jedna, jos covjek u godinama, gdje se to sve teze zalijeci, zaisto i iskreno , kao i svima se nadam da sto prije se oporavi !!!! cuvajte se ljudi nema lecenja vise, zahladio asfalt i pamet u glavu !!!!!!!!
Eeeh, dokle ce voznja po gradu bit rizicnija no Sirija i Avganistan???
Kolegi zelim brz oporavak!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Kod NAMOSa kod onih minimarketa neko je postara motoristu skinuo. Izgleda isto presjecanje sa suprotne trake. Na tom mjestu su inace vazda manji udesi jer narod se okrece na sred magistrale, ulijecu u minimarkete itd. Ne kazase je li ko povrijedjen
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- mexiko
- Test vozač kaskader

Udes u Podgorici: Povrijeđen Radovan Rakčević (63)
Za nepunih pet minuta kola Hitne pomoći su došla i odvela Rakčevića u Urgentni blok

Radovan Rakčević (63) lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi oko 13 časova dok je vozio vespu u Ulici Vasa Raičkovića kod Elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić".
Rakčević se sudario sa džipom “micubiši” kojim je upravljala Lj.O. (58).
Rakčević se kretao iz pravca Mašinske škole prema Maloj pijaci. U trenucima kada je Lj.O. koja se nalazila u ulici sa desne strane Rakočevića sa džipom pokušala da se uključi lijevo došlo je do sudara sa vespom. Očevici tvrde da je udar bio dosta jak, iako na vozilima nije bilo veće materijalne štete.

"Vozač vespe je od udara završio na asfaltu, bio je sve vrijeme svjestan i uspio je da stane na noge. Blago se teturao dok je hodao, imao je bolnu grimasu a rukama se držao za glavu", kazali su očevici.
Za nepunih pet minuta kola Hitne pomoći su došla i odvela Rakčevića u Urgentni blok.
"Stanje Rakčevića je stabilno. Imao je manja nagnječenja i sitnije povrede. Ali kako bi bili sigurni da je sve u redu, biće zadržan nekoliko sati na posmatranje", kazao je Vladimir Dobričanin, direktor Urgentnog centra Kliničkog centra Crne Gore.
Izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Za nepunih pet minuta kola Hitne pomoći su došla i odvela Rakčevića u Urgentni blok

Radovan Rakčević (63) lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi oko 13 časova dok je vozio vespu u Ulici Vasa Raičkovića kod Elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić".
Rakčević se sudario sa džipom “micubiši” kojim je upravljala Lj.O. (58).
Rakčević se kretao iz pravca Mašinske škole prema Maloj pijaci. U trenucima kada je Lj.O. koja se nalazila u ulici sa desne strane Rakočevića sa džipom pokušala da se uključi lijevo došlo je do sudara sa vespom. Očevici tvrde da je udar bio dosta jak, iako na vozilima nije bilo veće materijalne štete.

"Vozač vespe je od udara završio na asfaltu, bio je sve vrijeme svjestan i uspio je da stane na noge. Blago se teturao dok je hodao, imao je bolnu grimasu a rukama se držao za glavu", kazali su očevici.
Za nepunih pet minuta kola Hitne pomoći su došla i odvela Rakčevića u Urgentni blok.
"Stanje Rakčevića je stabilno. Imao je manja nagnječenja i sitnije povrede. Ali kako bi bili sigurni da je sve u redu, biće zadržan nekoliko sati na posmatranje", kazao je Vladimir Dobričanin, direktor Urgentnog centra Kliničkog centra Crne Gore.
Izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!