Jebeno!
Ja sam visok 187cm, to je taman da se digne sic 2cm, i spuste pete na zemlju, i malo kusura hvali.. i...i... jebiga, ne mogu, bice mali. Ne bih ipak, hvala. Nemojte da me nagovarate, na vrijedi!

Space Director wrote:Aaaaaaa!
Jebeno!
Ja sam visok 187cm, to je taman da se digne sic 2cm, i spuste pete na zemlju, i malo kusura hvali.. i...i... jebiga, ne mogu, bice mali. Ne bih ipak, hvala. Nemojte da me nagovarate, na vrijedi!

wulfy wrote:

Mislim,šta reći,u citiranom postu sve je već rečeno.Du-Monster wrote:Vratih se is Milana nakon cetiri dana i sto reci nego da znaju znanje!!
Voze uglavnom Triumphe (kojih ima mali milijon, doslovce!!), Bmw-e, Harleye i Dukce, japanaca sam jako jako malo vidio.
Da se vratim na temu, ovih modela ima poprilicno. Motor je odlican, al fakat je. Ima klasicni dizajn, sigurno se lijepo vozi, iako bi ga volio okusit, snage i kilaze na pretek. Tipican Bmw, kad ga kupis, racunaj da ces ga minimalno jedno desetljece vozit, jer dosadit i zastarit jednostavno ne moze

Du-Monster wrote:Odlicna konkurencija Guzziu Griso 8v! Odlicna!!
Iako zna se sto bi ja radje. Guzzi mi je nekako sportskije nastrojen.
I jedina mana, sto mogu ovako ko promatrac ovog motora reci je sto su mu satovi malo preizbaceni povise fara.. Iako mozda to ima utjecaja na aerodinamiku, tko ce ga znat dok se ne proba