Ja sam prestao da vozim ga kroz grad jer mi je žao da se mrcvari i ove godine isključivo van grada.
Moji utisci što se tiče GSXR-a su sledeći:
1. Teži za voziti od ostali R-ova. Moraš ga u krivini obarati i snagom.
2. Kočnice i završna obrada slabiji za nijansu od konkurenata ali mali upgrade i uz pravilno održavanje...
3. Nemiran u vožnji i u istoj situaciji može drugačije svaki put da reaguje
4. Slabije kvačilo od konkurenata (može se upgrade-ovati)
Sve u svemu najteži R motor za voziti ali ako njega savladaš ostali motori će se voziti ko bicikla. Mnogi ga zbog te sirovosti i težine vožnje vole (i JA) i kažu "Nema R-a bez GSXR-a". Moji skromni ustisci na osnovu malog broja probanih matora i iskustava drugih koja se poklapau sa mojim.
gsx 600/750 k7
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: gsx 600/750 k7
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Kako ste pokvareni...sve ga pogresno savjetujete-uzimaj to i puni gaaaaaas, i ne zaboravi za taj motor ti ne treba nikakva oprema lise suncarica i fila papuce i glavni si u grad

Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 4 Beta
-
Majorcina
- Stoper

- Vozim: nemam motor jos
Olivere ne znam cemu ove provokacije,ako nisi dio resenja onda si dio problema jeli de.Hvala na pomoci momci,odustao sam od motora
-
Freeman
- Grijač guma

Oliver i jeste dio rjesenja, ali ti to ocigledno ne shvatas. Ovdje ti je desetak ljudi reklo da je GSXR vrlo ozbiljan i opasan motor, pogotovo za nekog ko nema iskustva, ali ti ocigledno cekas da neko napise nesto sto bi ti htio da cujes.
Sacekaj jos neko vrijeme da ti se emocije slegnu, pa ces da vidis da su svi bili u pravu. Najbolje bi bilo kada bi od nekog prijatelja pozajmio neki sportski motor na 10-ak minuta, cisto da vidis o cemu se radi.
Aj uzdravlje sad i nemoj da se ljutis.
Sacekaj jos neko vrijeme da ti se emocije slegnu, pa ces da vidis da su svi bili u pravu. Najbolje bi bilo kada bi od nekog prijatelja pozajmio neki sportski motor na 10-ak minuta, cisto da vidis o cemu se radi.
Aj uzdravlje sad i nemoj da se ljutis.
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Slazem se da bi trebalo poceti sa motorom manje snage, laksim, upravljivijim, boljim za ucenje. Ali to ne znaci da se i na jakom sportskom motoru ne moze poceti. Ja znam bas dosta ljudi kojima su prvi motori bili upravo R-ovi, Suzuki GSXR 750, Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR FireBlade, Kawasaki ZZR 1100, Yamaha FZR 1000, i koji su postali dobri vozaci, neki cak vrhunski vozaci. Nije presudno koji motor vozis nego sta imas u glavi. Vazno je biti umjeren, postepeno povecavati granice i uciti prelazeci sto vise km.
-
Majorcina
- Stoper

- Vozim: nemam motor jos
Freemen,daleko od toga da sam se ja nesto naljutio,vec sam odlucio umjesto sto bih uzeo motor kupicu treceg audija s4.
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Kako bi ga na zlo naučio. Da pane pa da se ostruže ka krompir pred prženje. Trik majicu obavezno zbog bubrega i uslučaju pada. Nikad se ne zna. Što je sigurno sigurno je.Oliver wrote:Kako ste pokvareni...sve ga pogresno savjetujete-uzimaj to i puni gaaaaaas, i ne zaboravi za taj motor ti ne treba nikakva oprema lise suncarica i fila papuce i glavni si u grad![]()
![]()
AMAT VICTORIA CURAM
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Gospodine superlativ od Majora - moj post je bio sala zbog veoma cestog stereotipa vozaca R motora i zbog prijateljske i zafrkantske kulture koja postoji na ovom forumu jel de. Daleko od toga da sam ja ikome dio problema, ali kazu da je i to za ljude stoga ....
I neka ti je srecan taj auto.
Cezare izvinjavam se sto zaboravih ta nezaobilazni komad opreme tj trikmajcu...ali majku mu ti stvarno kvaris prosjek, jos te ne vidjeh bez kacige i u papuce....nema smisla....nimalo
Uzdravlje ljudi i opusteno
I neka ti je srecan taj auto.
Cezare izvinjavam se sto zaboravih ta nezaobilazni komad opreme tj trikmajcu...ali majku mu ti stvarno kvaris prosjek, jos te ne vidjeh bez kacige i u papuce....nema smisla....nimalo
Uzdravlje ljudi i opusteno
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- Slavo
- Biker wannabe

- Vozim: Honda Hornet
ako vec hoces da vozis sportski motor onda uzmes neku 125ticu i na nju ucis , ima ih dosta lijepih sa izgledom spotraka, ovako zaobidjes taj enduro koji pominjes jer opet velika je razlika izmedju enduro i sport masina , u samoj voznji , polozaju i svemu drugom