honda hornet 600cm '07

Sto se sve danas vozi.....
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Re: honda hornet 600cm '07

Post by Madza »

Kako je lijep ovaj motor,strava!!!Strasan je,rijedak i Honda je :dance:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

jeste zaista...nije sto je moj nego je stvarno tako..i lijep a jos jaca stvar najbolji je u klasi...jedino mu je konkurent triumph street triple 675..on je na testovima jaci..malo je brzi i td..i svidja mi se i on..ali HONDA JE HONDA!!!! i svako ko ima hondu to dobro zna... :D :D :D :D :dance: :dance: :dance: :dance:
a i jeste rijedak..koliko ja znam kod nas imaju samo dva u CG..moj i jos jedan u baru.... :roll: :roll: :roll:
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

to je nikola nas iz rezevica, a cudi me da ga ne znas iz budve....to je sve nase domace lol...nidzo je momak i po
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

ne znam ga stvarno..tj nisam ga znao...upoznali smo se u baru kad smo se okupili..a nesto se ne sjecam da sam ga gledao..mozda i ejsam pruje pa ga izgubio iz vida..al ok..bice vremena da se sa svima bolje upoznam...ide trebinje..pa dako bude bolje..iskreno jedva cekam.... :D :D
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

e ljudi ja sam nesto radio na mojim izduvima na hondici...posto mi se ne daju pare za druge proizvodjace tj nije da mi se ne daju nego ruzno izgledaju kad se stave,bar meni...a i zvuk nije specijalno nista dok se ne stavi ful grana a onda tek rzzno izgleda kad se skine donji lonac koji je hromiran... e sada da ne duzim previse..ja sam sa mojim bratom(ja sam tu samo kao segrt bio:))juce nesto experimentisao...prvo sam skinu top i upali da vidim kakav zvuk..skoro isti ljudi...e onda sam skinu granu i izvadili smo katalizator p a i onda se nije mnogo dobilo...e onda smo malo busili lonac....e tada se dobio rezak zvuk....a zadrzao fabricki izgled...ali ima jedan problem kad stavim zadnji top prigusi ga sad skroz...malo je drugaciji zvuk od fabrickog...ali naravno ja sam juce vozao malo bez zadnjeg lonca :D :D .....i zvuk je extra...mozda je malo prejak...e zato cu morati da sislim nesto da malo jos produzim cijev mjesto zadnjeg lonca...da dobijem recimo kao na novu yamahu xj 6..tko da mi bude..da se ne vidi top samo jedna mala cijev....mada sad kad bih stavio akrapovic GP meagphone dobio bih top zvuk..ali kazem opet ne vidj ami se izgled a ni cijena:)..ljepsi mi je bez zdnjeg topa nego sa tim akrapom.mada niad se ne zna:)..
eto tako ja malo oduzih :doh: :doh: :clap:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

u ljudi zaboravih da napisem najbitniju stvar...da mi je sada motor mnogo zivahniji i da bolje "puni" na nizim obrtajima, a bogami i na visim :D ..buraz mi kaze da ce sada i potrosnja da se smanji..mada ni do sada nije nesto previse trosio..od6 pa na gore zavisi od voznje..ali oko 6,5prosjecno..koliko se meni cini..nisam nikad tacno mjerio...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

bolje ide na manje obrtaje kad si skinuo katalizator?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

a nije smao katalizator..nego i lonac probusen tj skinuta po koja pregrada radi lakseg protoka vazduha...a da, kad skines katalizator dobijas na snazi jer je on taj sto gusi(uslovno receno) masinu :think:
motor j emalo zivlji na nize obrtaje...cini mi se..tj siguran sam..iako to nebi proslo u evropu na nijedan test o izduvnim gasovima...tamo je zabranjeno to..ali kod nas je sve dozvoljeno...srecom po mene:)
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

bu2rider wrote:a nije smao katalizator..nego i lonac probusen tj skinuta po koja pregrada radi lakseg protoka vazduha...a da, kad skines katalizator dobijas na snazi jer je on taj sto gusi(uslovno receno) masinu :think:
motor j emalo zivlji na nize obrtaje...cini mi se..tj siguran sam..iako to nebi proslo u evropu na nijedan test o izduvnim gasovima...tamo je zabranjeno to..ali kod nas je sve dozvoljeno...srecom po mene:)
Nisi jedini,ima nas još sto nemamo katalizator i ostale trice i kučine u auspuhu ali :shhh: jer "dugačka ruka zakona" nikad ne spava :lol:
Sad je motor protočniji,lakše prima gas i ima više,ajde uslovno da kažem,snage tako nije ni čudo što bolje vuče na nižim obrtajima.Ista stvar je bila kod mene kad sam promjenio auspuh,mada ja imam i K&N filter vazduha,tako da sad ide mnogo bolje nego serijski. A što se tiče potrošnje,ona će da skoči,ne mnogo ali hoće...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

mozda bih i ja trebao staviti K&N filter vjerovatno ce biti bolje mnogo...samo da vidim gdije da ga nadjem za moj motor ili su to univerzalni tj priblizni isti pa se stavi..
ma ima svasta da mu radim samo da se cuje i da ide bolje.... :D
Post Reply