NikGold wrote:I ja sam bio presao u klasu ispod 500 jer me pizdi bezobrazno preskupa registracija, i zakleo se da necu vise bit budala ali srce skrenu na drugu stranu.
Klepesto je sjajan stroj ali meni srce nije zaigralo kad sam ga probao
Sto ga duze imas srce ti vise igra ... , d a je mogucnosti bio bi jedan opet u dvoriste.
bokibd wrote:Ja sam imao tu srecu da sam zelje u vezi motora ostvario. Kupio sam tacno ono sto sam htio ni vise ni manje. Tako da u skoroj buducnosti ne planiram da mjenjam motor. Naravno ima dosta drugih motora koji mi se svidjaju ali ni jedan toliko da bi poceo razmisljati o prodaji ovoh sadasnjeg. (Evo Slavko i ja zeljno iscekujemo da se dex javi, ali ce mu trebat malo vremena da nadje ovu temu posto je malo spor. Sto ce jado.)
Slavko je ok momak ide na utakmice ne stavljaj ga u isti kos sa tobom
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
bokibd wrote:Nisi los za danas samo ti je jedan dan trebalo da nadjes ovu temu. Popravljas se nema sta! Ides li to na dopunske casove ili u vecernju skolu?
Ti mala da ŠŠŠŠŠŠŠutiš da te nebi ............! Sada kada Dexa stavimo na vrh ove partije ima da odes u opoziciju!
Šta reči, ubodh ja za prvi motor, ka ono ...
Napisa neko, skromno ali tu sam nedje. Tako će bit i dalje nadam se. Prema mene, ili dva ili neki što može svega po malo. Ali ova prva opcija nije u opticaju. Tako da ova druga je logičan izbor.
bokibd wrote:Nisi los za danas samo ti je jedan dan trebalo da nadjes ovu temu. Popravljas se nema sta! Ides li to na dopunske casove ili u vecernju skolu?
Ti mala da ŠŠŠŠŠŠŠutiš da te nebi ............! Sada kada Dexa stavimo na vrh ove partije ima da odes u opoziciju!
Разум или срце? Е јеби га... ја сам скоро купио нови мотор и то са 100% разума!!! Срце није играло никакву улогу у избору јер тренутно немадох пара да купим љубав! Ја сам испрофилисао свој укус... и волио бих да мој наредни мотор буде неки од ретро нејкеда... најрадије Мото Гуци V7, а у обзир долае и Триунф Трукстон и Кавасааки W800.. ако пара не буде биће до опет нешто као Јамаха YBR 250 која за најмање пара задовољава највише мојих потреба... Шта да се ради, такав је живот... трули компромис!
П.С. контам да су ови власници Версиса ко нека секта јебем ти... Исто као ови са смарт-телефонима што опучише...
Orion wrote:Разум или срце? Е јеби га... ја сам скоро купио нови мотор и то са 100% разума!!! Срце није играло никакву улогу у избору јер тренутно немадох пара да купим љубав! Ја сам испрофилисао свој укус... и волио бих да мој наредни мотор буде неки од ретро нејкеда... најрадије Мото Гуци V7, а у обзир долае и Триунф Трукстон и Кавасааки W800.. ако пара не буде биће до опет нешто као Јамаха YBR 250 која за најмање пара задовољава највише мојих потреба... Шта да се ради, такав је живот... трули компромис!
П.С. контам да су ови власници Версиса ко нека секта јебем ти... Исто као ови са смарт-телефонима што опучише...
Ili isto kao ovi sektasi sa retro nejkedima/ybr-ovima/versusima/stromovima/bmw-ima/hondama/cirilicom.... itd....