Domace moto trke
- mibuone
- Stoper

- Vozim: Honda SH 300
Re: Domace moto trke
Zar nema onaj novi asfaltirani dio?
- NK_Biker
- Grijač guma

- Vozim: Malaguti Madison
Ima Jovane, radjene su prikljucne staze sa oba kraja piste kao i heliodrom. Aerodrom izgleda vrlo pristojno cak je u planu da se radi i kontrolni toranj.

-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Sad tek vidim da su uradjene dvije prikljucne staze, tako da ovaj aerodrom moze da se koristi kao staza za moto trke. Dobro bi bilo nesto organizovati, ako je ikako moguce.
- mibuone
- Stoper

Evo drugari da malo osvjezim temu. Za sve one koje to veseli izgleda cemo dobiti moto trku na aerodromskoj stazi u Niksicu. Evo o cemu se radi: nakon zavrsene trkacke 2015 sezone (mislim na moto trke za prvenstvo srbije gdje i ja vozim) kontaktirali smo nadlezne ljude da vidimo da li bi ta prica prosla i posto bi se pronasla saradnja proslijedio sam tu temu drugaru koji je vec organizovao trke u srbiji. On je razgovarao sa ljudima iz motosaveza srbije i dolazio da vidi stazu i zakljucak je da staza ima stvarno velikog potencijala. Od danas je trka u Niksicu zvanicno u kalendaru moto prvenstva srbije za 2016-tu godinu. Nadam se da ce ovaj projekat uspjeti i da jos neko od nasih momaka izadje na stazu. Pozdrav svima. Evo linka sa Trke.rs: http://trke.rs/izmene-i-kalendari-moto-saveza-srbije/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
To je odlična vijest!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Dobra stvar.
Oćemo li moć zadovoljit standarde bezbijednosti na takvoj stazi??
Oćemo li moć zadovoljit standarde bezbijednosti na takvoj stazi??
Polako žuri - Festina lente
- mibuone
- Stoper

Ne znam na kakve standarde mislis ali staza moze imati dobru konfiguraciju, nekoliko brzih i sporih krivina, par pravaca i sikana i dobre izletne zone, nista losije od staza istog tipa( tu mislim na aerodrome) koje se voze u zemljama regiona.
-
Pejamachine
- Grijač guma

Mislim da od toga nece biti nista iz prostog razloga sto ce taj aerodrom u komercijalu brzo...jedino da se ugrabi organizovati trka prije nego li pocnu slijecati putnicki avioni...
- mibuone
- Stoper

Pa to i jeste bila cijela prica. Ja se nadam da ovi nece jos dobiti dozvolu za rad aerodroma tako da sanse za trkanje budu vecePejamachine wrote:Mislim da od toga nece biti nista iz prostog razloga sto ce taj aerodrom u komercijalu brzo...jedino da se ugrabi organizovati trka prije nego li pocnu slijecati putnicki avioni...