Honda Varadero ...... XOXOXOXOXOXO ....
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: Honda Varadero ...... XOXOXOXOXOXO ....
gugi ja sam moju juce vratio u svoje vlasnistvo....a sto se tice tog oduzimanja, nema veze sta si vozio..kad ti je oduzmu oduzeli su je na taman...to znam j ajer sam se ja raspitivao...a i ja sam stradao prema danilovgradu..isto preticanje kolone ali ja sam preticao 2auta pa se vratio i pretekao trece..ali kakvi on je zapeo da sam preteko 3 i naravno oduzeo mi je vozacku. ja posao da se zalim u pgi naravno nista nisam uradio komandir mi je rekao ako imam nekog jakog da ga nazove da ce mi je odmah vratiti a ako ne da cekam 2mjeseca...ja reko ocu zalbi odmah na suceljavanjei na sudjenej..oni kao ok potpisi odje te ja potpisah neku zalbi i kako tada tako i dan danas...cekao dva mjeseca i trt!jes da ovo nije tema za odej ali ajdeeee
- Gugi
- Silovatelj krivina

Vlado , komsija i sapatnice , ne znadoh da su i od tebe pozajmili dozvolu
I , jesi li je po isteku 2 mjeseca , podigao kod njih u Stanici Narodne Milicije Danilovgrad ,ili su ti je poslali u Zapadnu Budvu ?
I , jesi li je po isteku 2 mjeseca , podigao kod njih u Stanici Narodne Milicije Danilovgrad ,ili su ti je poslali u Zapadnu Budvu ?
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Nije tema za ovdje, ali da znate. Meni su je bili uzeli za motor, ali sam odmah dobio vozacku sa kojom sam mogao da upravljam autom. Moj kolega je takodje imao isti dogadjj, ali su njemu dali potvrdu da mu je vozacka oduzeta za A kategoriju, a auto je nesmetano vozio...
Meni su vratili vozacku jer sam uhvatio vezu da me odmah osude, kako bih je dobio sto prije nazad. I bila je kazna na 3 mjeseca...
Meni su vratili vozacku jer sam uhvatio vezu da me odmah osude, kako bih je dobio sto prije nazad. I bila je kazna na 3 mjeseca...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Prije je moglo sad neznam . Ranije je bilo sa kojom kategorijom napraviš prekršaj za tu ti i pišu zabranu upravljanja . Sad neko reče da toga nema više a baš ću provjerit .poz
+1389+
- Gugi
- Silovatelj krivina

Hajd Janko aman , da makar mi mladiNikGold wrote:Prije je moglo sad neznam . Ranije je bilo sa kojom kategorijom napraviš prekršaj za tu ti i pišu zabranu upravljanja . Sad neko reče da toga nema više a baš ću provjerit .poz
Opustite se i slobodno iznesite svoje misljenje , mada nebi bilo zgoreg ove zadnje postove prebaciti u novi topic "sta ve ceka kada vi narodna milicija uzme vozaacku" u pod forumu Traffic , a u vezi gore navedenih razloga
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Fora je da treba da podjes u CB grada dje ti je uzeta vozacka i da zatrazis potvrdu da imas A kategoriju. Tako mozes vozit motor. Znam iz iskustva
.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Sve je moguće jer ljudi ne poznaju zakon,ustvari neznaju ono što rade . Čuo sam se sa drugom koji je saobraćajac i odlično poznaje zakon . Po starom zakonu je to bilo moguće a i u starim vozačkim dozvolama je imala rubrika ograničenja gdje su se upisivale zabrane upravljanja za kategorije kojima je prekršaj i napravljen . Po novome mi reče da toga više nema nego kad se naprvi prekršaj za oduzimanje oduzima se dozvola i nebitno je koja je kategorija bila u pitanju . E sad moš pokušat ako je uspjelo Nebojši Ljumoviću možda uspije i Nebojši RadevićusLowRider wrote:Fora je da treba da podjes u CB grada dje ti je uzeta vozacka i da zatrazis potvrdu da imas A kategoriju. Tako mozes vozit motor. Znam iz iskustva.
Sad mangupi prijavljuju da su izgubili vozačku , vade duplikat i imaju čime vozit ako im se uzme , može nastat frka ako im je uzmu i drugi put pa provale da su obje uzeli - sledi krivična prijava . poz
+1389+
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
gugi brate sapatnice,i komsija moj...ja sam isao kod njih u Pg da je uzmem sto i tebi preporucujem da odes jer ako ti je oni budu slali to ce ti potrajati jos jedno mjesec danana sigurno..tako da znas i poslusaj me idi gore kod njih i trazi da je uzmes...meni je bila u pg jer je patrola bila podgoricka pa sam je tamo uzeo...
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Logicno je da kada ti oduzmu dozvolu nema podjela na kategorije, ali meni je licno sudija donio presudu da mi se oduzima vozacka dozvola za upravljanje vozilima A kategorije na tri mjeseca, a B mozes da vozis sve dok ti je ne uzmu za prekrsaj koji si ucinio autom. To je po najnovijem zakonu. E sad, promjene mogu nastati zbog novih vozackih, a zakona novoga u medjuvremenu nije bilo...NikGold wrote:Sve je moguće jer ljudi ne poznaju zakon,ustvari neznaju ono što rade . Čuo sam se sa drugom koji je saobraćajac i odlično poznaje zakon . Po starom zakonu je to bilo moguće a i u starim vozačkim dozvolama je imala rubrika ograničenja gdje su se upisivale zabrane upravljanja za kategorije kojima je prekršaj i napravljen . Po novome mi reče da toga više nema nego kad se naprvi prekršaj za oduzimanje oduzima se dozvola i nebitno je koja je kategorija bila u pitanju . E sad moš pokušat ako je uspjelo Nebojši Ljumoviću možda uspije i Nebojši RadevićusLowRider wrote:Fora je da treba da podjes u CB grada dje ti je uzeta vozacka i da zatrazis potvrdu da imas A kategoriju. Tako mozes vozit motor. Znam iz iskustva.
![]()
.
Sad mangupi prijavljuju da su izgubili vozačku , vade duplikat i imaju čime vozit ako im se uzme , može nastat frka ako im je uzmu i drugi put pa provale da su obje uzeli - sledi krivična prijava . poz
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gugi
- Silovatelj krivina

Gasho , a vidi ovo sad....znaci zaustavi me cajac dok vozim motor , i ja mu kazem da mi je vozacka oduzeta, i nalazi se kod njih zbog prekrsaja ucinjenog automobilom , ..........mislis da ce mi povjerovati i pustiti me ?