nažalost, otvorena sezona udesa...

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Post Reply
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: nažalost, otvorena sezona udesa...

Post by bu2rider »

ljudi moji..ovo se sou radi...ne moze se ni voziti normalno...ma po nekad ljudi idu namjerno da te iscimaju da glavu slomis bre..pa toliko je gnijev i mogu reci slobodno fukarluk i objest usla u narod da jednostavno ne mozes ostati normalan i miran pored tih idiota...nego boze zdravlja i pametu u glavu svi...samnom na celu :D i ja sam malo isto "divljao" groz grad do sad.ali sam se moze se reci malo primiro i obracam pazju sve vise na ovakve idiote od vozaca....ja sam imao priej jedno mjesec dana LUDACKU SRECU mogu slobodno reci...naime vozio sam se iz pravca milocera ka budvi..i posto se iza kamiona napravila kolona koj aje jedvaz milila.ja sam polako jedan po jedan auto obilazio i dosao iza samog kamiona..i cekoa da pocnu tri trake uz kamenovo i da obidjem i kamion....i pocinju tri trake i ja prelazim na svoju treku krecem sa obilazenjem kamiona...a tu ej blaga krivina na desno ,a ljudi odozko covjek sa ogromnim mikserom za beton sjece krivinu u moju traku!!!!znaci vec sam sebe vidio na "haubi tog ogromnog kamiona", samo sam se skupio koliko sam mogao i priblizio se kamionu koji sam obilazio....e ja i dan danas ne znam kako sam ja prosao izmedju dva kamiona...samo znam da kad sam to prosao momentalno se okrenu i otisao za kamionom...samo cu reci da sam ga vrlo brzo stigao....dalje necu pricati nista :D
i poslije toga pola sata nisam mogao doci sebi vjerujte...gledao sam u smrt..nevjerovatna situacija....
PAZITE SE LJUDI
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

wulfy wrote:
djetk0 wrote:evo i u pg danas isti ovakav suzuki udaren SKROZZZZZZZZZ.... samo je ovaj sa 1 akrapovicem...iz bd je momak..njemu valjda nije nista al motor..... znaci isto gsxr 1000 (2008)
„Letio” petnaest metara
KOTORANIN IGOR GRACAN (26) LAKŠE POVRIJEĐEN U UDESU U CENTRU PODGORICE

Podgorica - Kotoranin Igor Gracan (26) prošao je sa lakšim povredama u udesu koji se juče oko 15.20 časova dogodio na raskrsnici Bulevara Stanka Dragojevića, kod zgrade Hitne pomoći u Podgorici.
Gracan, koji je vozio motor “suzuki”, kretao se od pravca Gimnazije “Slobodan Škerović” ka centru grada, kada je na raskrsnici došlo do sudara sa vozačem “punta” (PG-GA - 005).
U policiji je “Vijestima” rečeno da je vozač “punta” namjeravao da iz suprotne trake bulevara polukružno uđe na parking, gdje se sada nalazi biblioteka “Radosav Ljumović”.
“Prilikom polukružnog skretanja, djevojka je prednjim dijelom automobila udarila u Gracanov motocikl”, rečeno je u policiji.
Od siline udara Kotoranin je odletio sa motora, udario u metalnu ogradu, a potom se odbio i pao petnaestak metara dalje na pločnik trotoara kod autobuskog stajališta.
“Spasila ga je kaciga i kožno zaštitno odijelo koje je imao na sebi. Ima ogrebotine na nogama i rukama, ali je dobro prošao kako je moglo biti”, ispričali su za vrijeme policijskog uviđaja Gracanovi prijatelji. On je bio nekoliko sati na pregledima u Kliničkom centru.

Image

izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;

E ova raskrnica je tako za ebana, mislim naj uz onu kod sahat kule u PG.
Ja zivim u Zagoric, i redovno prolazim preko nje - svaki put 20 na sat cini mi se..
Tamo je parking, tamo je hitna, tamo su taksisti, nepregledna je skroz iz svih pravaca.. a svi sjeku, brzo voze.. strasno.
Hold your horses, man
Freeride
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI KOJA SE PROŠLE NOĆI DOGODILA NA MAGISTRALNOM PUTU U HERCEG-NOVOM

Teško povrijeđen motociklista

Herceg-Novi 8. juna-U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 21čas i 30 minuta, na magistralnom putu u Herceg-Novom, u blizini skretanja za Mojdeški put, teške povrede glave (prelom lobanje) zadobio je motociklist Saša Pejanović (1973) iz Podgorice. Kako je danas saopšteno iz Područne jedinice policije, do nezgode je došlo tako što je motocikl marke „Kawasaki“, tip ZH 500, registarskih oznaka HN 10 – 098, kojim je upravljao Pejanović a koji se kretao iz pravca Igala prema Zelenici, prešao na suprotnu kolovoznu traku i i udario u automobil marke „Rover“, tip 214 registarskih oznaka HN AH 081 kojim je upravljao Zoran Bogdanović (rođen 1965.) iz Bijele.

Po riječima istražnog sudije Zorice Dabetić koja je sa osnovnim državim tužiocem iz Herceg-Novog Snežanom Zejnilagić i službenikom kriminalističke policije obavila uviđaj, Pejanović je najvjerovatnije zbog velike brzine, kako su i svjedoci izjavili, izgubio kontrolu nad motociklom i udario u vozilo koje mu je išlo u susret. Pejanović je u komi prebačen najprije u Risansku bolnicu a potom u Klinički centar u Podgorici.

Zbog uviđaja saobraćaj je bio obustavljen na djelu magistrale od Petlje u Igalu do raskrsnice kod Mojdeškog puta skoro sat ipo.

Izvor: http://www.pobjeda.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Uh :(
Prebrzo se vozi, premalo razmišlja... :(
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

je li ovo Saša Pejanovic bokser??

pročitah i neki sa skuterom je uletio na plažu il tako nešto :( što se radi..
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

i koji je ovo model?
„Kawasaki“, tip ZH 500 ?
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Ne bih rekao da je Sasa boxer u pitanju.Ipak je on poznat iz sportskih i politickih desavanja,tako da bi slika izasla u novine :think:
seki_
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Cpi Hussar 50

Post by seki_ »

evo da dodam jos jednu losu vijest....
kod vranjina na putu podgorica - bar danas je neko sa Suzuki GSX-r -om 750 PG table imao veoma nezgodan udes, bilo ih je dvoica na motoru ljudi pricaju da su van zivotne opasnosti.... kretao se iz bara i valjda dizao na jedan tocak ili u preticanju zakacio pa pao i klizio u Opel PG registarskih tabli... pa je bilo cekanje dugo nije bilo sudije da dodje nevjerovatnih 2 sata smo cekali... kolona je bila do sozine nevjerovatno!!!
evo par slika...
Image Image Image Image Image Image
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

ova zadnja slika mi ne miriše na dobro uopšte... :? :shock:
zna li ko kako su momci i ko su uopšte
shajo
Grijač guma
Grijač guma