Ime mu je Milan Bakovic, dugogodisnji bajker, odnedavno i jos jedan predstavnik Honde za Crnu Goru, sa sjedistem u Baru.
Kod njega je postupak sledeci - dogovorite se za model, boju, itd. i za 7 dana* vas ceka novo mezimce ocarnjeno i spremno za jahanje !
Za sve informacije 067/566-076
*ovo vazi ako na lageru u Sloveniji ima modela sa tom bojom, u protivnom se dobija informacija koliko se treba cekati do dolaska istog.
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Iskreno, ne znam.
Mislim da sto se cijena tice, najbolje je njega zvati i oko toga pitati. Poceo sam ovu temu, jer sam vidio da je winniemae u drugom podforumu napisao da ce iz Srbije da uveze deauville, pa mi je to bilo bezveze, jer sam znao da je taj momak poceo sa radom, i bilo bi glupo da neke modele moze da uveze a neke ne.
Sto se prostorija tice, mislim da su trenutne prostorije tog predstavnistva foto studio "Yougophoto" u blizini barske marine, kod kafica "Helene". Znam da je u potrazi za poslovnim prostorom koji ce mu ubuduce biti prodajni salon i u kojem ce moci da stanu poneki modeli iz game.
Toliko od mene.
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
bu2rider wrote:moram ispitati da li radi zamjenu staro za novo....ali cisto sumnjam da ce to raditi...
A, more, muka je na tebe, vozis u Budvu motor star 2 godine !!!
hahaaa...grozni.grozni....podbadas svog sugradjanina
hocu da promijenim za mlo jaci....jaca kubikaza....preraso sam ovaj ...
salim se..ali bih uzeo malo jacu masinu a i da promjenim malo...dosta je dvije godine za jedan motor....ostara se vec...