Ciaos narode,
Vrlo cesto me ljudi pitaju kako izlazim na kraj sa finansijama, s obzirom na nenormalne & nemoralne cijene i poreze za registraciju, te odrzavanje motora, kupovinu opreme i td. Plate necu komentarisati

Mnogima se zelja za kupovinom motora raspline u etar kad im se pomenu cijene gore navedene rezije. Dakle....kako?
Pa, dragi moji, moj sistem je kasica prasica! Elem, kasica nije bas u obliku prasice

vec u obliku povelike konzerve, kupljene u Panonku za 0.80 centi. Sav metalni novac koji dobijem prilikom trgovine ili bilo cega ostalog stavljam u nju. Jednom u 15 dana svaka zatecena novcanica od 5 eur u novcaniku se vadi iz istog i odlaze u kasicu. Na svaku platu, u kasicu zavrsava jedna novcanica od 20 EUR. Uvijek uzimam kusur u prodavnicama i insistiram na njemu. Baksis konobarima je sveden na razumnu mjeru takodje. Ljetos sam iz kasice izvukao citavih 570,35 EUR

tako da ovaj sistem svima toplo preporucujem. Zasto metalni novac gubiti po dzepovima, ves masini, davati ga vjecito nadrkanim kasirkama, ciganima i ne rijetko kvarnim konobarima, onima koji ne zasluzuju baksis? Uz malo srece, navedeni sistem vam moze pokriti registraciju motora i auta i zimovanje konja ako imate sve troje

ja za sada nemam jednog ata vranoga...al polako...Boze zdravlja...