Prevarih ženu

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Prevarih ženu

Post by NikGold »

Kao što tema kaže prevarih ženu danas , legoh i ižljubih asfalt .
Tema prava Podgorička , jer mi smo đeca Podgorička i nam je mila p...iiiip

Naravno malo šale i zbilje jer u svakoj šali ima i malo zbilje a obrnuto i ne mora . E da sam tipični podgoričanin fino bi prećutao , malo se isfolirao , napravio tormo i kraj.. , ali nisam tipičan .. bar ne po tome . Niti mi je prvi pad , niti potonji , niti mi je opomena da se batalim ovog sporta (kao što me savjetovaše neki dušebrižnici) , nego nauk a želim da to bude i Vama jer nekako je pametnije učiti na tuđim greškama a i manje boli .

Elem , imadoh danas obavezu da odem na neku sahranu blizu Kolašina i malo crnog humora "obradovah "se sarani jer viđeh priliku za jedan fini đir . Naravno jer je moj motor vazda žedan prvo odredište benziska , ispred mene smećara tanka a ja pizdim jer moram da čeka i onako da se znojim u punoj ratnoj spremi. Ojde smećara i ja zauzeh njeno mjesto i ne obratih pažnju da je iscurilo podosta nekakvog ulja iz nje . Tek kad natankah , probah da krenem , viđeh u čemu sam i za malo da padnem , jedva se zadržah i opsovah im mamu cigansku , pardon romsku . Ajde de , krenuh i u namjeri da što prije izađem iz PG odlučih se na meni znanu prečicu i skrenuh u jedan uski sokak .
Nevozim brzo jer neumijem a i nema đe , druga na vrh gasa . Nailazi mi u susret auto , prepoznajem čovjeka drugar mog kuma imućan čovjek i može sebi da priušti mercedes ML amg 6.3 , fino mi se kulturno sklanja i usporava . Naravno i ja sam kulturan , mogu da prođem bez kočenja , i takoh malo prednju ......
Kada , međutim , sledi ono OOOpAAA . Naravno onako nauljan točak kliza, pa ja mjesto da usporim ubrzavam , baca me desno na zid . Pa jelte malo drljah i poljubih zid pa se odbih u auto okinuh mu retrovizor i napravih par linija do kraja auta . Naravno da bude još zanimiljivije okrenuo mi se volan puni lijevo i pregazih sopstveni točak , mali salto mortale i pljas na afalt .
I naravno sada klasična priča ali za malo . Zaustavlja se saobraćaj svi izlaze , pomažu , miču mi ovo moje čudo sa mene ja ustajem . Meni ništa , ali stvarno ništa , skidam kacigu , jaknu , rukavice ma super sam . Malo mi pocijepane gaće( što se kasnije pokazalo kao super stvar jer sam kroz tu rupu ubacivao led da hladim butinu) i imam malu ogrebotinu na desnoj butini 3-4 cm . Ma stvarno ništa . Gledam auto , na tom automobilu svaka šteta je puuno novca. Predlažem da se zove policija , momak koji je čitavio vrijeme maximalno korektan , a i posle me zvao par puta da me pita kako sam i da se ne sekiram , govori da nema potrebe jer žure svi na avion i da je najbitnije da meni nije ništa a lim će se popravit nije problem . Insistiraju da idem doktoru ali stvarno nije bilo nikakve potrebe .
Pozdravljamo se , sijedam na motor - motoru ništa . Pukao blatobran i kriva pednja felma . Vozim do mojih drugara čika majstora , nađen blatobran a i felma dok rekoh keks a i ova se može ispeglat. Ma možda je ostavim i ovako jer je puno zanimljivo , kad vozim pravo po isprekidanoj liniji čas sam sa lijeve čas sa desne strane :D

I naravno kao na kraju svake bajke naravoučenije NIKAD U SEX I NA MOTOR BEZ OPREME

ps . Malo sam kacigom prvo udario u zid a Bogami i ramenom , pa u automobil i na kraju sam se zalijepio čitav za asfalt , opet kaciga i jakna.
Last edited by NikGold on 29 Sep 2009 00:35, edited 2 times in total.
+1389+
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: Prevarih ženu

Post by djodja »

Pod jedan, jako mi je drago da si prosao bez posledica, pod dva, tvoj optimizam je za svaku pohvalu :clap:
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

dobro ti pasa,kolega...bogu fala :clap:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Dobro je,samo kad tebi nije ništa,pusti felge i limove,napraviće se sve,samo kad je živa ( i čitava) glava na ramenima :whistle:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

djodja29 wrote:Pod jedan, jako mi je drago da si prosao bez posledica, pod dva, tvoj optimizam je za svaku pohvalu :clap:
Nemam što da dodam :)
Iskustvo više, život je ispunjeniji ;)
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

kolega,pobjeze ti od teme......,,prevarih zenu,, :mrgreen: salim se.sve je dobro sto se dobro svrsi ili ti ga zavrsi. :mrgreen:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Uh, dobro je!
Pazi se drugar!
I kad stojim tesko me pratiti...
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Klasična prevara, i žena se nada da to nije bio strasni poljubac.

Dobro si prošao, idemo dalje ;)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Uh, jeftino si prohshao, kako si mogao...
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

" Kako sam se nadala, dobro sam se udala". Ovo bi tako nekako. Samo kad si ziv i zdrav, a motor....u njegovu glavu, kupio si ti njega a ne on tebe.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply