Evo da vidite kako izgleda Peugeot307 kad se zaleti u Opel Combo.....Jucer oko 14h, ja uredno radim na svom terenu u Zagrebu, stajem na semaforu a majstor bez kočenja se zabije u mene....
moje vozilo, tj. od firme....
i Pežo
Na radnom mjestu sam bio pa se nadam da bi i odšteta od osiguranja mogla biti poprilična....mozda KTM napokon dobije alu kofere
Da, nevjerovatno kako se raspao, a na Opelu ce se tek vidjeti prava steta, sad ne mogu zadnja vrata otvoriti ali ne izgleda nista strašno....ni prolaznici ni policija nije mogla vjerovati kako je pežo uništem...ali udarac je bio jak...meni je radio izletio iz kučišta na zadnji sic.... nije uopće kočio....
evo jedna izbliza opela....
Ćuti,dobro si prošao da nisi dobio trzajnu ozljedu vrata! A vrata su oštećena poprilično,otišla je brava i prisjedi,to se vidi sa fotke. Ali to tebe ne zanima Ti sad moraš odmarati od traume i razmišljati o nečemu što te opušta,kao npr.o Alu koferima
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Galiot wrote:Ćuti,dobro si prošao da nisi dobio trzajnu ozljedu vrata! A vrata su oštećena poprilično,otišla je brava i prisjedi,to se vidi sa fotke. Ali to tebe ne zanima Ti sad moraš odmarati od traume i razmišljati o nečemu što te opušta,kao npr.o Alu koferima
Trzajnu cemo bar pokusati odglumiti
A kas se sve skine vidjet ce se prava steta, vjerovatno je i podvozje dobilo.....
Ivan Grozni wrote:Jesu li se ukljucili air-bag-ovi na pezoLa?