Ovjerih asfalt danas.

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Ovjerih asfalt danas.

Post by bokibd »

Klasicni slucaj, auto presjeklo put motociklisti. :doh:
Idem ti ja bulevarom lagano 50-60km/h pazim svoja posla. Kad vidim u susret auto dao zmigavac i sprema se da skrene. Ja onako preventivno pustio ruku sa gasa. Ako slucajno krene da mogu da zakocim. On stoji, stoji... i krenu. Znao sa! Ja na kocnicu, nebi trebalo biti problema brzina nije velika imam dovoljno zaustavnog puta. Kad odjednom, prokliza predni tocak! :o ja pusim kocnicu ali kasno.Odbacih motor od sebe i klizam se par metara.Motor se zaustavio 10-20 cm od auta. Sreca bio sam u ful opremi.Ustadoh,ocistim prasinu sa sebe. Vozacu auta uputih par "ljepih" rjeci. :violence-hammer: Na motoru sreca nista strasno izgrebna plastika. Popravice se. Ali i dalje mi nije jasno zasto je predni tocak proklizao. Kad iz radoznalosti vratih se par metara nazad i ljepo imam sto vidjet. Ulje! masno, kliza se ko da si na ledu. Jeli od kamiona ili od nekog sudara, ko ce ga znati. Ovaj put sam dobro poroso.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Ovjerih asfalt danas.

Post by NikGold »

Ule -što bi rekli zećani , hebiga nije svako zlo za zlo .Dobro je da ti ništa nije bilo i opet milioniti put se pokazalo-OPREMA . poz
+1389+
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Dobro je :) Što kaže stara narodna izreka: "bolje pasti s motora nego pasti travu" :)
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

boki,ja bih danas u bd motorom.bijese finog ulja na semafore...katastrofa.trebamo non stop blejat dje kocimo,kad i sporo idemo.dobro si proso. ;)
winniemae
NLB Moderator
Vozim: trenutno nista

Post by winniemae »

ma samo da si ti ok, kao sto nik rece, oprema je veoma bitna!
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

welcome to the club ;) !
Samo da tebi nije nista, i nek ti ovo bude lijepa skola za ubuduce.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

svi smo ga ovjeravali....izvinjavam se onima koji nisu :lol: :lol:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Post by In_Utero »

Jedina izvjesna stvar u zivotu svakog motordzije je to da ce kad tad da zagrize asfalt...tako da ne treba da se nerviras, vec budi srecan sto ti nije nista bilo, a sto si ispunio karmu 8-)
A sto se motora tice, to sto je izgreban..ja sam kupio V-Stroma novog, iz salona. I kad sam ga izveo iz salona i doveo do kuce, pao mi je "iz ruku" i bila mu je izgrebana citava lijeva strana. To mi je jedan od rijetkih momenata, ako izuzmemo djetinjstvo, kada mi je jednostavno doslo da placem. Elem, nikad tu ogtrebotinu nijesam htio da napravim, sa njom sam ga i prodao. I siguran sam da tip koji ga je kupio od mene nije povjerovao kako je nastala. Ali poneta moje price je ta da nesto mora da se desi...tako, nemoj da se nerviras...uzivaj :D
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Bokibd, dobro je da je sve ok, i ko sto rekose pri pocetku topica, oprema pokazuje svoj znacaj...

A tebi qmara, moramo nabavljati kakvu kvalitetnu pilu ASAP, da mi se ne vozis vise na tog kiwija.... :)
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

nek si nam samo zdra*o boki !!!! :whistle:
Post Reply