Evo, u ocekivanju polaganja A kategorije, pitanje za forumase...
Koji bi preporucili Enduro (putni iliti soft) motor za pocetnika, sa velikim ambicijama, a da se polovan moze nabaviti u CG (znaci, da je u prodaji, ponudi, itd.), sa korektnom cijenom. U opticaju su raznorazni pocev od KLE, preko Africa Twin, V-Stroma, YBR 250 itd. Ukratko, sto se te (tih) klase (klasa) nalazi u prodaji, po kojoj cijeni i eventualno koga da cimam za taj (te) motor(e). Hvala.
Pomoc - Enduro za pocetnika
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: Pomoc - Enduro za pocetnika
ne razumijem se bas u te enduro matore..tj ne koristim ih i nisam bas neki njihov ljubitelj..ali koliko je meni poznato kawasaky versys(valjda sam dobro napisao) je odllican motor i za pocetnika i cjena mu je sasvim pristupacna i korektna..tako da je moj neki predlog taj motor..a iam kolega na forumu koji voze taj motor pa bi ti moda mogli reci nesto vise o tom motoru..
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Tender o su krcati i ođe ima oglasa pa biraj . Koliko para si voljan da isprčiš , koliko palaniraš da putuješ , sam ili u paru ,samo džade ili i malo gljiba, koliko si visok , ....
Moj odgovor ti je -koji nađeš u najboljem stanju za najmanje novce .poz
+1389+
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Najbolje receno!NikGold wrote:Tender o su krcati i ođe ima oglasa pa biraj . Koliko para si voljan da isprčiš , koliko palaniraš da putuješ , sam ili u paru ,samo džade ili i malo gljiba, koliko si visok , ....
Strom, Versys, Transalp (mozda ponajbolji), uz Afriku koja je inace top-bike ....
I kad stojim tesko me pratiti...
- Hogar
- Test vozač kaskader

Evo listah Tender oglase, koliko sam shvatio, tamo (skoro) ni jednog Endura. Da dam par info, posto ne dadoh u prvom postu:
1. 191cm, 105kg (+ gospodja sa svojih cca. 65kg)
2. 85% dzada - 15% makadam (ne bih bas rekao blato)
3. O kojim parama govorimo... cca. 3000 eur (mada i vise, ako je motor dobar i ako se postigne dogovor s covjekom).
3. O kojim parama govorimo... cca. 3000 eur (mada i vise, ako je motor dobar i ako se postigne dogovor s covjekom).
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Honda Africa Twin, ujedno mislim da ce ti dobar dio kolega isto ovo predloziti.Hogar wrote:Evo listah Tender oglase, koliko sam shvatio, tamo (skoro) ni jednog Endura. Da dam par info, posto ne dadoh u prvom postu:
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Space oce sigurno ....... cini mi se da se u njih zaljubio a da je dobar motor - jesdjodja wrote:Honda Africa Twin, ujedno mislim da ce ti dobar dio kolega isto ovo predloziti.Hogar wrote:Evo listah Tender oglase, koliko sam shvatio, tamo (skoro) ni jednog Endura. Da dam par info, posto ne dadoh u prvom postu:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Hogar
- Test vozač kaskader

- wrong rider
- Silovatelj krivina

Prvo probaj kad položiš po krug - barem, sve su to dobri motori samo su neki mnogo teški,neki lako primaju gas,neki su ti premali itd.
Suština je pogoditi ono što tebe odgovara i na koji se osjećaš sigurno, a obično je to drugi motor kad već znaš otprilike što hoćeš.
Savjetovao bih ti (ako možeš) da prvo uzmeš nešto manje pa i ako ti padne da ti ne pritisne nogu (puj puj daleko bilo).
Suština je pogoditi ono što tebe odgovara i na koji se osjećaš sigurno, a obično je to drugi motor kad već znaš otprilike što hoćeš.
Savjetovao bih ti (ako možeš) da prvo uzmeš nešto manje pa i ako ti padne da ti ne pritisne nogu (puj puj daleko bilo).
- [`_`]
- Grijač guma

evo ja da ti predlozim moj motor,ali on nije bas za duga putovanja ,mislim ja sam sa njim obisao scg ali ako planiras nesto vise nije za to inace za off roud je odlican ,pogledaj yamahu tenere ,nije skupa a dobra
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108