Pomoć:tražim najbolju rutu kroz CG od Dubrovnika do Albanije

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Post Reply
mrvica_zd
Stoper
Stoper
Vozim: vn800

Pomoć:tražim najbolju rutu kroz CG od Dubrovnika do Albanije

Post by mrvica_zd »

Tamo negdje oko Prvog maja zaputili bi se nas preko nekoliko na vožnjicu od Zadra do Zagreba preko Ohrida :D , pa me interesira kakvi su i koji su najbolji putevi kroz CG, da malo vidimo zemlje, da sigurno dođemo do Albanije, da se malo i zabavimo usput i što da vam još pričam-znate i sami što bi sve radili na tom putu :D
vickodu
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: 1190 adv

Re: Pomoć:tražim najbolju rutu kroz CG od Dubrovnika do Albanije

Post by vickodu »

Najblize ti je preko Bosne ali moja ti je preporuka preko Debelog brijega na Igalo uz more do Kotora na Cetinje i onda opet na more

Gashoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Dakle ovako:
Debeli Brijeg - Igalo - zalivom do Kotora, onda Njegusi - Lovcen - Cetinje - Podgorica - Niksic - Pluzine - Trsa - Kamp za Rafting, na Scepan Polju (uputicemo tacno kome da se javis i kome da odsjednes). Tamo se prespava, a sjutra se krene: Pluzine - Trsa - Zabljak - Kanjonom Tare do Mojkovca, obilazak Biogradskog Jezera - Kolasin - Podgorica - Cetinje - Budva - Bar - Ulcinj - Albanija.

Cijela ruta je prilicno dobrim asfaltnim magistralnim putem, uz nesto kilometara dobrim asfaltnim lokalnim cestama.

Naravno, obavezno se javi na forum kad krenes, pa da te neko saceka, provoza sa tobom, uputi dje da dobro jedes, pijes, spavas :)

Obavezno nemoj da promasis: Catovica Mline u Morinju u Bokokotorskom zalivu, restoranu Koliba na Bogeticima, na pola puta PG-NK, Pecenjaru u Golubovcima u blizini Podgorice, Pulenu u Baru kod Gasha...
I kad stojim tesko me pratiti...
vickodu
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: 1190 adv

Post by vickodu »

Vidim ja de ce mu put kroz CG trajat 10 dana dok svude pojede i popije ne moze prije :mrgreen:
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

vickodu wrote:Vidim ja de ce mu put kroz CG trajat 10 dana dok svude pojede i popije ne moze prije :mrgreen:
pa recimo dobrih 6 :) ali kvalitetnih :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

:greetings-wavegreen:
Last edited by Gugi on 25 Jan 2010 23:08, edited 1 time in total.
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

Space Director wrote:Dakle ovako:
Debeli Brijeg - Igalo - zalivom do Kotora, onda Njegusi - Lovcen - Cetinje - Podgorica - Niksic - Pluzine - Trsa - Kamp za Rafting, na Scepan Polju (uputicemo tacno kome da se javis i kome da odsjednes). Tamo se prespava, a sjutra se krene: Pluzine - Trsa - Zabljak - Kanjonom Tare do Mojkovca, obilazak Biogradskog Jezera - Kolasin - Podgorica - Cetinje - Budva - Bar - Ulcinj - Albanija.

Cijela ruta je prilicno dobrim asfaltnim magistralnim putem, uz nesto kilometara dobrim asfaltnim lokalnim cestama.

Naravno, obavezno se javi na forum kad krenes, pa da te neko saceka, provoza sa tobom, uputi dje da dobro jedes, pijes, spavas :)

Obavezno nemoj da promasis: Catovica Mline u Morinju u Bokokotorskom zalivu, restoranu Koliba na Bogeticima, na pola puta PG-NK, Pecenjaru u Golubovcima u blizini Podgorice, Pulenu u Baru kod Gasha...
Moj savjet vam je da napravite rutu tačno ovim redosledom i ne možete promašit. Ako se dobro organizujete treba vam dva dana od kad uđete u C.Goru da se lijepo provozate i da stignete do Albanije!!!!!!!
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
mrvica_zd
Stoper
Stoper

Post by mrvica_zd »

vickodu wrote:Vidim ja de ce mu put kroz CG trajat 10 dana dok svude pojede i popije ne moze prije :mrgreen:[/quo

ma znala sam ja da moram uzet godišnji od 2 mjeseca da prođemo sve :lol:
Space Director wrote:Dakle ovako:

ovo mi se jako sviđa :auto-dirtbike:
mi smo razmišljali i o trajektu, jer smo čuli da nam uštedi dosta km, a i možda će nam dobro doći da malo zasjednemo, ovisno o tome kakvi krenemo iz dubrovnika :obscene-drinkingdrunk:

u svakom slučaju cijeli put smo zamislili kao laganu vožnjicu od zadra do zagreba preko ohrida :obscene-birdiedoublered:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ako ides trajektom ustedis nekih 35km najvise, platis 2-3e trajekt, a propustis ono sto u tom dijelu CG nikako ne smijes da zabidjes: Perast, Kotor i Bokokotorski zaliv.
I kad stojim tesko me pratiti...
mrvica_zd
Stoper
Stoper

Post by mrvica_zd »

Pa onda ćemo vozit :mrgreen: naterat ću ja njih :angry-screaming:
Post Reply