Oldtajmeri
-
Honda xl 500
- Stoper

Oldtajmeri
Ima li kod nas registracije oldtajmera,napr.79..80 god.recimo 500 kubika..koliko to kosta kod nas

- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Oldtajmeri
Ima, no treba da se prodje odredjena procedura.
Otprilike ovako ide, oldajmerom se smatra svako vozilo koje je proizvedeno prije 12.12.1975 god i tehnicki je ispravno. Dakle nije uslov godine starosti vec datum u uredbi, kada ce se promjeniti datum nije mi poznato.
Da je vozilo oldtajmer i da zadovoljava te uslove moras da dobijes potvrdu iz minimalno tri kluba ljubitelja oldtajmera (npr. Ulcinj, Cetinje i Podgorica)
Laksa je procedura ukoliko si i sam clan nekog kluba.
Vrjednost vozila se procjenjuje kao da je restauracija kompletno uradjena u najboljoj kategoriji na šta onda ide carina i PDV. Dakle, isplati se uvoziti samo baš očuvane i vrijedne primjerke.
To bi bilo ukratko.
Otprilike ovako ide, oldajmerom se smatra svako vozilo koje je proizvedeno prije 12.12.1975 god i tehnicki je ispravno. Dakle nije uslov godine starosti vec datum u uredbi, kada ce se promjeniti datum nije mi poznato.
Da je vozilo oldtajmer i da zadovoljava te uslove moras da dobijes potvrdu iz minimalno tri kluba ljubitelja oldtajmera (npr. Ulcinj, Cetinje i Podgorica)
Laksa je procedura ukoliko si i sam clan nekog kluba.
Vrjednost vozila se procjenjuje kao da je restauracija kompletno uradjena u najboljoj kategoriji na šta onda ide carina i PDV. Dakle, isplati se uvoziti samo baš očuvane i vrijedne primjerke.
To bi bilo ukratko.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- [`_`]
- Grijač guma

mislim da je honda xl pitao prvenstveno zbog cijene registracije,sto i mene interesuje ,jos ako znas od koje godine se racuna auto kao old timer.
i naravno koja je cijena registracije
i naravno koja je cijena registracije
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Nikakve olakšice, samo što je porez na luksuz 50% manji http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =52&t=1431" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva