Pitali su jednom Ajnsajna ima li sto beskonacno, na sta je ovaj odgovorio "Beskonacni su svemir i ljudska glupost, mada za svemir nismo sigurni". E tako me je elemenat ljudske gluposti naveo da se nadjem u krajnje idiotskoj situaciji - uvalih kola u blato na plazi kod Jaza.
Ovom prilikom bih se htio zahvaliti clanovima foruma na pomoci u vadjenju istih iz istog:
Fat boy (Tiho)
Wulty (Vukan)
Sasa Garden (Sasa)
Hogar wrote:Pitali su jednom Ajnsajna ima li sto beskonacno, na sta je ovaj odgovorio "Beskonacni su svemir i ljudska glupost, mada za svemir nismo sigurni". E tako me je elemenat ljudske gluposti naveo da se nadjem u krajnje idiotskoj situaciji - uvalih kola u blato na plazi kod Jaza.
Ovom prilikom bih se htio zahvaliti clanovima foruma na pomoci u vadjenju istih iz istog:
Fat boy (Tiho)
Wulty (Vukan)
Sasa Garden (Sasa)
Hvala Vam
Slikaše li te ?
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Na zalost, kao sto vec rekoh, meni vrag ne da mira... Do sada sam se zaglavljivao sa kolima manje ili vise ozbiljno (uglavnom vise) na lokacijama Lovcena, Bukumira (odnosno Veruse), Sjenice, pa cak i u Moraci (da, u rijeci)....
Da ti trazim kakvoga dzipa ovamo sto ima letve, daske, kantanjele ka serijsku opremu vidim da su ti se ove iz dodatne opreme ofucale
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima