Cije zene ili djevojke voze motore

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Cije zene ili djevojke voze motore

Post by Roki »

Posto je emancipacija odavno uzela maha i na nasim prostorima da vidimo koliko je daleko dosla i u ovom nasem svijetu ( koji je nekad davno bio cisto muski ).
Moja zena vozi motor :oops: :oops: :oops:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Cije zene ili djevojke voze motore

Post by Hogar »

Sve sto ja mogu reci je da ja i moja zena ucimo da vozimo motor.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

moja SE VOZI na motor, još nismo došli to toda da ga sama vozi... amin tome :D
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Moja gospođa se vozi 1.(slovima:jednom) godišnje samnom na motor,tad ju dobro isprepadam i njoj dosta za cjelu godinu :lol:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Galiot wrote:Moja gospođa se vozi 1.(slovima:jednom) godišnje samnom na motor,tad ju dobro isprepadam i njoj dosta za cjelu godinu :lol:
Imam video snimak od prije nekih 15-16 godina kad mi zena na motoru vice iz svega mozga :" Stani, staaaani , staniii da izadjem" pa sam i ja tada mislio da je potencijalni problem rijesen za navijek ( rekoh "mislio" a trebalo je "pogresno mislio")
Ma nema veze , ja sam za emancipaciju :clap: :clap: :clap:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Roki wrote:
Galiot wrote:Moja gospođa se vozi 1.(slovima:jednom) godišnje samnom na motor,tad ju dobro isprepadam i njoj dosta za cjelu godinu :lol:
Imam video snimak od prije nekih 15-16 godina kad mi zena na motoru vice iz svega mozga :" Stani, staaaani , staniii da izadjem" pa sam i ja tada mislio da je potencijalni problem rijesen za navijek ( rekoh "mislio" a trebalo je "pogresno mislio")
Ma nema veze , ja sam za emancipaciju :clap: :clap: :clap:
Mislim da će i kod mene biti isto,sve malo-malo pa spomene kako bi Vespicu... Za sad ova "šok terapija" radi,a dokad će ne znam,nadam se još koju vožnju tj,godinu ;) :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

kod mene izgleda radi jedino obrnuta psihologija pošto ovu moju brzom vožnjom samo još više napalim da ide samnom. Idući put ne prelazim 50kmh, mislim da će odustat od vožnje :mrgreen:
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Draga ekipo moram da vam se zahvalim na jako poucnim postovima :) Docim moram da vam i ujedno skrenem paznju, ovi postovi su public information, kako su dostupni nama tako su dostupni i nasim ljepsim polovinama, te s toga pazite se da vam se teorija zavjere se ne obije o vugla :)

Salim se naravno, za sada moja draga igra ulogu suvazaca. Za sada je kljucna rijec. Roki druze, za tebe poseban respect, licno mislim da bi mi makar prvih par putovanja zadalo par lijepih brazdi sijedih vlasi jer mislim da bi jako tesko mogao da se opustim i vozim znajuci da draga saltuje dvije manje i priprema se za sledecu krivinu :)
ice wrote:kod mene izgleda radi jedino obrnuta psihologija pošto ovu moju brzom vožnjom samo još više napalim da ide samnom. Idući put ne prelazim 50kmh, mislim da će odustat od vožnje :mrgreen:
Brate pobratime ajmo nedje zajedno ove godine, da me cekas s vremena na vrijeme ali zato hanume ce da se druze dok mi mozemo po malo vazduha uvatit, naravno od voznje, niposto od nasih lijepih i pametnih, posve boljih polovina :) Ovo je bilo takticko finale :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Samo vas slusam... Moja NAJLEPSA I MNOGO BOLJA polovina se svega par puta provozala sa mnom i lagano napredujemo.. Sledeci put cemo preci i 100 km/h :D
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

moram se ukjuciti u ovu pricu.moja ljepsa polovina je i za i protiv..ali uglavnom je slična terapija kao kod kolege Galiota...takozvana shok terapia..ako ne dok se vozi..onda ispred kuce prodjem "kako ne treba" ili joj pustim par video zapisa i odmah odustaje.... :lol: :lol: :lol: ali onda se javlja problem druge prirode...hoce i mene da odvoji od motora..tj da ga prodam ;) ali za sada nije uspjela..a trudicu se i dalje da istrajem..mada kad dodju dijeca ne znam sta ce biti..ali eto do tada se ne dam! :roll: :roll:
Post Reply