Moja zena vozi motor
Cije zene ili djevojke voze motore
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Cije zene ili djevojke voze motore
Posto je emancipacija odavno uzela maha i na nasim prostorima da vidimo koliko je daleko dosla i u ovom nasem svijetu ( koji je nekad davno bio cisto muski ).
Moja zena vozi motor

Moja zena vozi motor
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Re: Cije zene ili djevojke voze motore
Sve sto ja mogu reci je da ja i moja zena ucimo da vozimo motor.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
moja SE VOZI na motor, još nismo došli to toda da ga sama vozi... amin tome 
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Moja gospođa se vozi 1.(slovima:jednom) godišnje samnom na motor,tad ju dobro isprepadam i njoj dosta za cjelu godinu 
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Imam video snimak od prije nekih 15-16 godina kad mi zena na motoru vice iz svega mozga :" Stani, staaaani , staniii da izadjem" pa sam i ja tada mislio da je potencijalni problem rijesen za navijek ( rekoh "mislio" a trebalo je "pogresno mislio")Galiot wrote:Moja gospođa se vozi 1.(slovima:jednom) godišnje samnom na motor,tad ju dobro isprepadam i njoj dosta za cjelu godinu
Ma nema veze , ja sam za emancipaciju
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Mislim da će i kod mene biti isto,sve malo-malo pa spomene kako bi Vespicu... Za sad ova "šok terapija" radi,a dokad će ne znam,nadam se još koju vožnju tj,godinuRoki wrote:Imam video snimak od prije nekih 15-16 godina kad mi zena na motoru vice iz svega mozga :" Stani, staaaani , staniii da izadjem" pa sam i ja tada mislio da je potencijalni problem rijesen za navijek ( rekoh "mislio" a trebalo je "pogresno mislio")Galiot wrote:Moja gospođa se vozi 1.(slovima:jednom) godišnje samnom na motor,tad ju dobro isprepadam i njoj dosta za cjelu godinu
Ma nema veze , ja sam za emancipaciju![]()
![]()
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
kod mene izgleda radi jedino obrnuta psihologija pošto ovu moju brzom vožnjom samo još više napalim da ide samnom. Idući put ne prelazim 50kmh, mislim da će odustat od vožnjeGaliot wrote:Moja gospođa se vozi 1.(slovima:jednom) godišnje samnom na motor,tad ju dobro isprepadam i njoj dosta za cjelu godinu
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Draga ekipo moram da vam se zahvalim na jako poucnim postovima
Docim moram da vam i ujedno skrenem paznju, ovi postovi su public information, kako su dostupni nama tako su dostupni i nasim ljepsim polovinama, te s toga pazite se da vam se teorija zavjere se ne obije o vugla
Salim se naravno, za sada moja draga igra ulogu suvazaca. Za sada je kljucna rijec. Roki druze, za tebe poseban respect, licno mislim da bi mi makar prvih par putovanja zadalo par lijepih brazdi sijedih vlasi jer mislim da bi jako tesko mogao da se opustim i vozim znajuci da draga saltuje dvije manje i priprema se za sledecu krivinu
Ovo je bilo takticko finale 
Salim se naravno, za sada moja draga igra ulogu suvazaca. Za sada je kljucna rijec. Roki druze, za tebe poseban respect, licno mislim da bi mi makar prvih par putovanja zadalo par lijepih brazdi sijedih vlasi jer mislim da bi jako tesko mogao da se opustim i vozim znajuci da draga saltuje dvije manje i priprema se za sledecu krivinu
Brate pobratime ajmo nedje zajedno ove godine, da me cekas s vremena na vrijeme ali zato hanume ce da se druze dok mi mozemo po malo vazduha uvatit, naravno od voznje, niposto od nasih lijepih i pametnih, posve boljih polovinaice wrote:kod mene izgleda radi jedino obrnuta psihologija pošto ovu moju brzom vožnjom samo još više napalim da ide samnom. Idući put ne prelazim 50kmh, mislim da će odustat od vožnje
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Samo vas slusam... Moja NAJLEPSA I MNOGO BOLJA polovina se svega par puta provozala sa mnom i lagano napredujemo.. Sledeci put cemo preci i 100 km/h 
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
moram se ukjuciti u ovu pricu.moja ljepsa polovina je i za i protiv..ali uglavnom je slična terapija kao kod kolege Galiota...takozvana shok terapia..ako ne dok se vozi..onda ispred kuce prodjem "kako ne treba" ili joj pustim par video zapisa i odmah odustaje....
ali onda se javlja problem druge prirode...hoce i mene da odvoji od motora..tj da ga prodam
ali za sada nije uspjela..a trudicu se i dalje da istrajem..mada kad dodju dijeca ne znam sta ce biti..ali eto do tada se ne dam!