mp3 player ?

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

mp3 player ?

Post by djetk0 »

Ajmo jedna interesanta tema.. posto imam drugova koji voze na otvoreni put sa mp3 playerom... Mislim da ce svi skociti ... ti nisu normlani .... koje je vaše mišljenje ? jeste vozili kad sa mp3 playerom il vozite ? :D
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
Parker
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha XT 660 X

Re: mp3 player ?

Post by Parker »

To je to! bas dobra stvar!! :)
Last edited by Parker on 04 Mar 2009 21:13, edited 1 time in total.
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Ja jesam, dosta puta, i sa playerom i sa slusalicama od mobilnog i svasta nesto isprobavao...
Sto znam, malo je nezgodno, ne smijes previse pojacati jer ne cujes saobracaj oko sebe, praktikujem jedino na otvoreni put i kad vozim u grupi sa ovim mojim penzionerima (prepoznace se oni :P )
Ovo kroz grad, ne preporucujem, rizicno je i ovako a ne jos sa playerom...
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

pa nisam ni mislio kroz grad.... al na otvoreni put... cisto da cujemo misljenja :)
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

ja stalno vozim sa mp3 samo sto sam ugradio zvučnike od većih slušalica u kacigu pa imam extra zvuk a pustam na i pod sa 30gb pa muzike ne fali.
svidja mi se vožnja sa muzikom i ne smeta mi da čujem okolo jer ne pojačavam previše.
bmw
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: bmw R 1200 C
bmw R 1200 GS

Post by bmw »

Zadnjih 5 godina vozim sa muzikom u kacigi....tako po gradu, tako na otvorenom na putovanjima.I nikako mi ne smeta.čak štoviše, relaksira me. Neki kažu, da jih to smeta, međutim posle 500-600 ili više km/dan malo ti dojadi onaj auspuh pozadi, pogotovu ako je to više dana uzastopce. A ima to i svojih prednosti. Uvek se mogu pravit blesav da nisam čuo devojče kako urla pozadi. :twisted:
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

dobra je fora sa ugadnjom zvucnika u kacigu, jer slusalice znaju da iritiraju, dok nadjes odgovarajuci polozaj :doh:
inace nemam nista protiv i super stvar pogotovu ako ti je otvoreni auspuh :) zna da dosadi kao sto neko rece
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

DrMracni wrote:dobra je fora sa ugadnjom zvucnika u kacigu, jer slusalice znaju da iritiraju, dok nadjes odgovarajuci polozaj :doh:
nikad nisam našao taj idealni položaj i iritiraju me slušalice tako da sam odustao od toga. A jednom mi se desilo, dok sam imao Z750, da sam stavio slušalice a u mp3 imao Rammstein... kako je to loša ideja bila. Tada sam svatio da moj motor uopšte ne mora da ima 2 točka i da ne mora bit supermoto da bi zanosio ;) loše, skroz loše.
E sad, bmw reče pametnu stvar jer poslije 500-600km dnevno puta stvarno zna bit malo dosadno, pogotovo ako se mora ić dosadnim autoputem pa fino rokneš muzikicu i uživaš... naravno ne slušaš sebe i svoj kreštavi glas kako poji no stručno lice iz mp3 plejera :)
Tako da NE, nemam ništa protiv ali SAMO na otvoreni put
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

definitivno ne kroz grad!!!
mada ima nesto u tome, kad izludis i pocnes da pjevas samom sebi, mada to je opasnije :lol:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
bmw
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: bmw R 1200 C
bmw R 1200 GS

Post by bmw »

pa zato ja slušam samo opere i narodnjake... :D ;)
ma ne, ozbiljno....primetio sam, da posle toliko godina vožnje sa muzikom vozim defanzivnije i sporije nego bez muzike.....valjda je to zbog starosti
Post Reply