FZ6 S2N 2008

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

FZ6 S2N 2008

Post by djodja »

Ekipo evo i ovdje zvanicno da objavim prodaju

motor je 08 godiste
presao je nekih 16000 km
uredno servisiran, imam servisnu knjigu koja to moze da potvrdi, jedino sto je zadnji servis odradjen kod bivseg sefa servisa u Efelu i taj servis nije zaveden u knjizicu. Naime radi se o momku koji ga je uvijek servisirao, u medjuvremenu je napustio je radno mjesto i samo zbog toga sam ga poveo kod njega.
Takodje na 11000 su stavljene nove gume (jun 2010), Conti Sport Attack naprijed i Conti Road Attack 2ct nazad. Inace ove gume su se i odlicno pokazale na svakom testu i zato sam se odlucio za njih i svakom bi ih preporucio.

Two Brothers Carbon izduvi koji su u USA $1000 bez carine i prevoza http://www.twobros.com/cgi-bin/shopper" onclick="window.open(this.href);return false;? ... Z6-SO.html
Na FZ6 forumu ovo su broj jedan izduvi za ovaj motor.
Takodje dajem original izduve sa kojima je predjeno nekih 3000km

Ja sam prvi vlasnik motora i vodi se na moje ime, registrovan je do 20 08 2011 godine.
Ugadjen je 12V outlet za GPS
Motor nikad nije dotakao crveno na obrtomjeru, svega par puta je presao 10000 RPM
Jako rijetko je vozen kroz grad i principu ga samo je vozen na krace ili duze ture.
Motor je uvijek garaziran
Lanac je religijozno podmazivan na svakih 500km tako da je u odlicnom stanju
Posjedujem svu papirologiju koja je dosla uz njega kada sam ga kupio.

Cijena motora je 4700e

Slike motora http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... z6n#p10037" onclick="window.open(this.href);return false; ove slike su malko starije, sada su na motoru gore pomenute gume, ostalo sve je isto. U koliko nekome trebaju novije neka posalje mail adresu na PM :)

Naravno da dodam, posto je JEDINI razlog prodaje je kupovina R1200GS. U koliko neko ima ili zna nekog ko bi bio voljan da prihvati ovaj motor u zamjenu i doplatu za GS neka se javi.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Re: FZ6 S2N 2008

Post by vuk »

Srećno sa prodajom :handgestures-thumbup:
Da li bi posebno prodao Two Brothers a na motor vratio originalne izduve?
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Edit: Auspusi mogu zasebno, cijena je 600e. Sve vezano za auspuhe na PM jer ipak ovo je oglas za motor ne za auspuhe
Srećno sa prodajom
Da li bi posebno prodao Two Brothers a na motor vratio originalne izduve?
Hvala ti Vuce. Prvi odgovor sam na brzinu pisao jer sam na posao i editovao sam ga posto sam ga napisao ali iz nekog razloga nije ostao upisan. Kako god ovo je moj odgovor iako iskreno mi nij cilj da rasparujem motor i ove auspuhe.

Pozdrav
Last edited by djodja on 09 Nov 2010 10:26, edited 2 times in total.
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Ok, hvala :)
Last edited by vuk on 09 Nov 2010 14:44, edited 1 time in total.
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

moram da bacim neko slovo....po mome misljenju djodjin motor se nemoze poredit sa dosta fezera,znajuci kako ga je djodja odrzavao i pazio.ja sam jedan od onih koji bi tvoj motor trcke kupio,da sam krenuo da kupujem takav tip motora.kompletan izgled,ocuvanost i zvuk auspuha-cista petica.ako se ko misli za ovaj motor,moja preporuka da ga kupi.stvarno je jedan od najljepsih fazera koji sam ja vidio.a i gazda je totalni njemac za odrzavanje i pazenje...nego,sretna prodaja.cijena je sasvim ok.pozdrav drugu iz doline bogova.
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

LION wrote:moram da bacim neko slovo....po mome misljenju djodjin motor se nemoze poredit sa dosta fezera,znajuci kako ga je djodja odrzavao i pazio.ja sam jedan od onih koji bi tvoj motor trcke kupio,da sam krenuo da kupujem takav tip motora.kompletan izgled,ocuvanost i zvuk auspuha-cista petica.ako se ko misli za ovaj motor,moja preporuka da ga kupi.stvarno je jedan od najljepsih fazera koji sam ja vidio.a i gazda je totalni njemac za odrzavanje i pazenje...nego,sretna prodaja.cijena je sasvim ok.pozdrav drugu iz doline bogova.
Ne moze postenije od ovoga. Zahvaljujem drugar.

Pozdrav
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Da dodam, u koliko neko od ekipe sa foruma kupi motor a zainteresovan je za jaknu, cijena jakne http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=2878" onclick="window.open(this.href);return false; se moze korigovati.
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

djodja wrote:Da dodam, u koliko neko od ekipe sa foruma kupi motor a zainteresovan je za jaknu, cijena jakne http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=2878" onclick="window.open(this.href);return false; se moze korigovati.
Znači nećeš ništa iz Japana?

:think:
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Nece, hoce covek BMW-a. Samo se nadam da ovaj nece proci kao neki u skorije vreme (mislim na zuti autobus koji ne sme brzo da se vozi i na onaj S1000RR)
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Laki 086 wrote:
djodja wrote:Da dodam, u koliko neko od ekipe sa foruma kupi motor a zainteresovan je za jaknu, cijena jakne http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=2878" onclick="window.open(this.href);return false; se moze korigovati.
Znači nećeš ništa iz Japana?

:think:
Meni ovo lici na zenidbu :o ... co`ek prodaje sve
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Locked