Može ponude ovde,ili na dole navedeni broj,kako god.
T:nosač tablice od R6 2006>
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
T:nosač tablice od R6 2006>
Tražim serijski nosač tablice od Yamahe R6 2006 god.pa mlađe. To ljudi obično skidaju,e pa meni treba jedan takav skinuti. Napisao sam da tražim,pa ako mi bude odgovarao za neki moj projekt možemo se dogovarati šta dalje
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Galiot
- NLB Moderator
Re: T:nosač tablice od R6 2006>
Eto,zapala me ta neugodna dužnost da ipak na kraju od mnogobrojnih prijavljenih nosača izaberem jedan. Moram da kažem,svi su oni pobjednici,svi su dobri svaki na svoj način i siguran sam da će već pronaći način da se probiju na svjetlo dana ali meni treba samo jedan pa sam ga i izabrao.Hvala svima koji su učestvovali,bez Vas bi ovo traženje bilo besmisleno. Želio bih ovom prilikom da se zahvalim svima koji su podržali ovu moju akciju,da ih sad ne nabrajam sve ponaosob,prepoznaće se oni već. Takođe bih pozdravio i zahvalio se sponzorima bez čije finansijske "injekcije" bi ovo bilo bezuspješno i nerealizovano. Zahvalio bi se i medijima,kako štampanim tako i elektronskim,koji su ispratili ovo moje traženje iz dana u dan i tako obavještavali svekoliku javnost o mom već pomenutom traženju. Zahvalio bi se svim ljudima dobre volje koji su mi svojim savjetima pomogli u mom traženju,svima koji su svojim trudom doprinjeli bržem pronalasku,svima koji su mi u teškim noćima kad se sve činilo bezuspješnim ulivali tračak nade kako ću ipak naći ono što sam tražio.Zahvalio bi se svima koji su posjećivali moj oglas i redovno ga update-ovali i tako ga stalno držali na vrhu liste,a ujedno su održavali i moju volju u pronalazak onog što sam tražio. Zahvalio bi se svim drugarima koji su se zauzeli da pronađem ono što sam tražio.Zahvalio bi se i mojoj porodici koja je imala snage da izdrži napore koje sam stavio pred njih zbog ovog mog traženja,što su me podržali bezuslovno u ovom mom traženju i što su se osjećali zapostavljenima zbog ovog mog traženja. Zahvalio bi se i mojim roditeljima koji su me vaspitali tako da znam da je strpljenje vrlina,da sve dođe na svoje i da ću na kraju ipak uspijeti da nađem ono šta sam tražio.
Eto,neću više dužiti o ovome što sam tražio,mada morao bi da dodam da nije bilo lako.Ponekad sam se znao zapitati da li je ovo možda nerealan projekt,da sam pred sebe stavio preveliki zalogaj,zalogaj koji neću moći progutati,teret koji neću moći ponijeti na svojim plećima,na svojim leđima,iznijeti ga do kraja na nogama,stojećki.Da će me neizvesnost dotući mentalno,jer sam zaista strahovao da neću naći ono što sam tražio.Ovo mi je bilo najdužih 22 dana,22 dana psihičke borbe,22 dana istrajnosti u traženju onog što sam tražio,22 dana razmišljanja o odustajanju,22 dana u istrajnosti u neodustajanju da nađem što sam tražio,22 dana neizvesnosti,mogu slobodno reći i straha,zebnje,ponekad i tuge da neću pronaći ono što sam tražio.Pošto sam našao ono što sam tražio,neizmjerno sam srećan i želio bi da svoju radost podijelim sa svima koji su u tome pomogli. I zato bi želio još jednom da se zahvalim svima koji su podržali ovu moju akciju,da ih sad ne nabrajam sve ponaosob,prepoznaće se oni već. Takođe bih pozdravio i zahvalio se sponzorima bez čije finansijske "injekcije" bi ovo bilo bezuspješno i nerealizovano. Zahvalio bi se i medijima,kako štampanim tako i elektronskim,koji su ispratili ovo moje traženje iz dana u dan i tako obavještavali svekoliku javnost o mom već pomenutom traženju. Zahvalio bi se svim ljudima dobre volje koji su mi svojim savjetima pomogli u mom traženju,svima koji su svojim trudom doprinjeli bržem pronalasku,svima koji su mi u teškim noćima kad se sve činilo bezuspješnim ulivali tračak nade kako ću ipak naći ono što sam tražio.Zahvalio bi se svima koji su posjećivali moj oglas i redovno ga update-ovali i tako ga stalno držali na vrhu liste,a ujedno su održavali i moju volju u pronalazak onog što sam tražio. Zahvalio bi se svim drugarima koji su se zauzeli da pronađem ono što sam tražio.Zahvalio bi se i mojoj porodici koja je imala snage da izdrži napore koje sam stavio pred njih zbog ovog mog traženja,što su me podržali bezuslovno u ovom mom traženju i što su se osjećali zapostavljenima zbog ovog mog traženja. Zahvalio bi se i mojim roditeljima koji su me vaspitali tako da znam da je strpljenje vrlina,da sve dođe na svoje i da ću na kraju ipak uspijeti da nađem ono šta sam tražio.
Eto,toliko ukratko o tome,samo sam želio da znate da sam našao to što sam tražio.
MOŽE LOCK!!

Eto,neću više dužiti o ovome što sam tražio,mada morao bi da dodam da nije bilo lako.Ponekad sam se znao zapitati da li je ovo možda nerealan projekt,da sam pred sebe stavio preveliki zalogaj,zalogaj koji neću moći progutati,teret koji neću moći ponijeti na svojim plećima,na svojim leđima,iznijeti ga do kraja na nogama,stojećki.Da će me neizvesnost dotući mentalno,jer sam zaista strahovao da neću naći ono što sam tražio.Ovo mi je bilo najdužih 22 dana,22 dana psihičke borbe,22 dana istrajnosti u traženju onog što sam tražio,22 dana razmišljanja o odustajanju,22 dana u istrajnosti u neodustajanju da nađem što sam tražio,22 dana neizvesnosti,mogu slobodno reći i straha,zebnje,ponekad i tuge da neću pronaći ono što sam tražio.Pošto sam našao ono što sam tražio,neizmjerno sam srećan i želio bi da svoju radost podijelim sa svima koji su u tome pomogli. I zato bi želio još jednom da se zahvalim svima koji su podržali ovu moju akciju,da ih sad ne nabrajam sve ponaosob,prepoznaće se oni već. Takođe bih pozdravio i zahvalio se sponzorima bez čije finansijske "injekcije" bi ovo bilo bezuspješno i nerealizovano. Zahvalio bi se i medijima,kako štampanim tako i elektronskim,koji su ispratili ovo moje traženje iz dana u dan i tako obavještavali svekoliku javnost o mom već pomenutom traženju. Zahvalio bi se svim ljudima dobre volje koji su mi svojim savjetima pomogli u mom traženju,svima koji su svojim trudom doprinjeli bržem pronalasku,svima koji su mi u teškim noćima kad se sve činilo bezuspješnim ulivali tračak nade kako ću ipak naći ono što sam tražio.Zahvalio bi se svima koji su posjećivali moj oglas i redovno ga update-ovali i tako ga stalno držali na vrhu liste,a ujedno su održavali i moju volju u pronalazak onog što sam tražio. Zahvalio bi se svim drugarima koji su se zauzeli da pronađem ono što sam tražio.Zahvalio bi se i mojoj porodici koja je imala snage da izdrži napore koje sam stavio pred njih zbog ovog mog traženja,što su me podržali bezuslovno u ovom mom traženju i što su se osjećali zapostavljenima zbog ovog mog traženja. Zahvalio bi se i mojim roditeljima koji su me vaspitali tako da znam da je strpljenje vrlina,da sve dođe na svoje i da ću na kraju ipak uspijeti da nađem ono šta sam tražio.
Eto,toliko ukratko o tome,samo sam želio da znate da sam našao to što sam tražio.
MOŽE LOCK!!
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
dobro je 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Zasto imam osjecaj da je neko spavao na kauc sinoc. Onaj sto je blizu kompjutera 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
Nije jeo kokice sinocHogar wrote:Koja je muka na tebe?
- winniemae
- NLB Moderator
- Vozim: trenutno nista
jesi li za kafu? jaku, domacu, grču 
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
- Galiot
- NLB Moderator
Eto,htio sam biti ljubazan,da ne kažu kako sam rešio ono što sam tražio a nisam se ni zahvalio!!

Hvala,ne pijem,idem u banju...winniemae wrote:jesi li za kafu? jaku, domacu, grču
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija