nema varnice, utvrdio majstor da je crklo nesto kod toga dijela, ali nema djelova za popravku. moram mijenjat to citavo ali onda idu kljucevi i brave u kompletu, cijena u cg yamahu 500e plus montaza.
da nemate neko jeftinije rjesenje?
Yamaha X-Max CDI unit, dje da nadjem?
-
cicija
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha X-MAX 250
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
Re: Yamaha X-Max CDI unit, dje da nadjem?
pasuje li ti od nekog drugog skutera? Pitaj Darrka Djurovica iz Bara mozda on ima...
Samo polako, puni gas.
-
cicija
- Biker wannabe

pitao, nema. sad je kod drugog majstora koji radi elektriku
ne znam, mislim da ne valja, vidjeh po jednom sajtu sto prodaje djelove da to odgovara samo za xmax 2005 i 2006 godiste, toliko je usko vezano za to...
postavih nekoliko upita na ebay i taj sajt, ali za sad nista, ili nemaju ili ne odgovaraju.
znate li neke sajtove za yamahu po inostranstvu da pitam za narudzbu?
ne znam, mislim da ne valja, vidjeh po jednom sajtu sto prodaje djelove da to odgovara samo za xmax 2005 i 2006 godiste, toliko je usko vezano za to...
postavih nekoliko upita na ebay i taj sajt, ali za sad nista, ili nemaju ili ne odgovaraju.
znate li neke sajtove za yamahu po inostranstvu da pitam za narudzbu?
-
cicija
- Biker wannabe

moram opet dici topic na vrh, sve u nadi da ce neko pogledati i pomoci... da li znate nekoga ko moze poporaviti elektroniku od yamahe a da nije zvanicni zastupnik?
ili ako znate nekoga u inostranstvu da moze pogledati u nekom servisu yamahe, jer toga sigurno ima, samo treba naci... dajte mi brojeve da pozovem ako imate.
evo skoro 4 mjeseca sam bez motora zbog ovoga. moram ga poravit i naravno da cu platiti, ali 600e, koliko mi treba po zvanicnom predstavniku, nemam.
ili ako znate nekoga u inostranstvu da moze pogledati u nekom servisu yamahe, jer toga sigurno ima, samo treba naci... dajte mi brojeve da pozovem ako imate.
evo skoro 4 mjeseca sam bez motora zbog ovoga. moram ga poravit i naravno da cu platiti, ali 600e, koliko mi treba po zvanicnom predstavniku, nemam.
-
cicija
- Biker wannabe

evo o ovome se radi, to je taj dio koji ne mogu naci. znaci neki dobar auto elektricar ili neko ko moze nesto da uradi povodom ovoga.
ovo je bilo kod momka koji radi to i dosao je do tu ali ne moze naci odgovarajuci dio
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Jesi li probao da nadjes kod ovih sto prodaju eloktroniku, kao EMI i slicno? Mislim da ces prije kod njih naci. Probaj na elitesecurity (valjda se ovako pise
) forum, tako ima svega i svacega o elektornici, ili na http://www.elektronika.ba" onclick="window.open(this.href);return false; i tamo ima dosta toga.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
cicija
- Biker wannabe

hvala, pokusacu sve to pa da vidimo
-
Freeman
- Grijač guma

Koli sam mogao naci na internetu, u pitanju je dupla trioda. Najprije ces je naci kod Mika u EMI, njegov broj telefona je 067 652 624, zovni ga i vidi ima li tu ili neku zamjenu.
Koliko mogu vidjeti sa slike, trioda se lemi zadnjim dijelom za plocu, tako da ce ti trebati lemilica na tolpi vazduh da bi je zalemio kako treba. Ako ne budes mogao da se snadjes javi se pa cemo zavrsiti nesto.
Pozdrav
Koliko mogu vidjeti sa slike, trioda se lemi zadnjim dijelom za plocu, tako da ce ti trebati lemilica na tolpi vazduh da bi je zalemio kako treba. Ako ne budes mogao da se snadjes javi se pa cemo zavrsiti nesto.
Pozdrav
-
cicija
- Biker wannabe

evo sam poslao upite svuda po foruma, zvao sam mika i jos jednoga sto su mi preporucili, pa ocekujem odgovore u toku dana.
Hvala puno!
Hvala puno!
-
cicija
- Biker wannabe

Jos niko nista. Nekolicina su mi trazili da doslepam motor da pogledaju. Podjem kod jednoga, drugoga i nista ne ucine, potrosim par stotina eura i opet sam na pocetku
i nije mi neko rjesenje...
Da ga nece ko trgovat ovakvoga?
Da ga nece ko trgovat ovakvoga?