M: Moju Hondu
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

M: Moju Hondu
Nema oglasa vise 
Last edited by Lavlje-Srce on 27 Apr 2011 14:38, edited 3 times in total.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- fukara
- Biker wannabe

- Vozim: Piaggio Beverly 200 na klocne :(
Re: M: Moju Hondu
Citam ovo i ne vjerujem, jesam kratko na forumu ali tvoja prica i veza sa motorom me je odusevila! Zelim ti od srca da nadjes svoj mir.
Beskontaktne (pristup karticom) Brave za Hotele, Apartmane, Ormarice...
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476
-
Bueno
- Biker wannabe

- Vozim: majesty 400
svoj mir....
slava mu!
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

....
Last edited by Lavlje-Srce on 27 Apr 2011 14:39, edited 2 times in total.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- fukara
- Biker wannabe

- Vozim: Piaggio Beverly 200 na klocne :(
Respect!
Beskontaktne (pristup karticom) Brave za Hotele, Apartmane, Ormarice...
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
au moj kolega......nemoj me pogresno shvatiti, znam da ti nije do popovanja i svega ostaloga sitan si ga sigurno....ali cu ti reci da nervoza, bijes i slicne stvari ne idu sa motorom i voznjom a pogotovo ne takvog motora...znam da ti je motor izduvni ventil, kao i svima nama, ali ipak se moras po malo kontrolisati.....svi mi krsimo zakon...na ,motoru bar nekoliko puta u toku voznje jer je prosto nemoguce voziti a da se ne krsi...
ne znam zaista sto da ti kazem, zao mi je sto se to desilo...ali stvarno moras povesti racuna...prvo zbog sebe...pa zbog familije i ostalih..ja sam imao slicnih "problema" s tim sto sam ja gore od tebe prosao..ja sam imao udes, ne svojom krivicom, moja krivica je bila sto sam brze vozio....ali sam imao ludacku srecu i bog me sacuvao....tako da sam sad naucio dobru lekciju sto se voznje tice odje kod nas.....da ti ne pricam o kaznama, radarima i sl...
pamet u glavu i da to sve sredis i bude sve ok..moras se dobro sabrat i smirit strasti...
bice sve ok

ne znam zaista sto da ti kazem, zao mi je sto se to desilo...ali stvarno moras povesti racuna...prvo zbog sebe...pa zbog familije i ostalih..ja sam imao slicnih "problema" s tim sto sam ja gore od tebe prosao..ja sam imao udes, ne svojom krivicom, moja krivica je bila sto sam brze vozio....ali sam imao ludacku srecu i bog me sacuvao....tako da sam sad naucio dobru lekciju sto se voznje tice odje kod nas.....da ti ne pricam o kaznama, radarima i sl...
pamet u glavu i da to sve sredis i bude sve ok..moras se dobro sabrat i smirit strasti...
bice sve ok
- Nik15
- Grijač guma

- Vozim: Yamahu XT660X
e pa niko samo da znas o jadu si me zabavio u subotu, a i prijavu sam popio zbog tebe

poslacu ti na pm sto je bilo...
poslacu ti na pm sto je bilo...
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
ja sam imao slicnu situaciju ali sa kolima. Posle toga sam se odlucio da aikido bude moj izduvni ventil , a motori i kola uzivancija. druze moj, to ti je moj savjet. Pocni da treniras neki od borilackih sportova pa kad te tamo istamburaju, a i ti druge nece ti padati na pamet da forsiras desnu ruku. Kod mene je upalilo, a i porodica se ne zali. Malo sam plavlji ne go inace ali jebi ga : )
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
ThePower
- Biker wannabe

- Vozim: Kawasaki z750
Šteta je ali možda je bolje tako,pušti đaola, troje đece imaš.Super se završilo kako je moglo,po sve nas...Srećna zamjena ili prodaja i pamet u glavu