Ja mislim da nam se svima do sad bezbroj puta desilo kad smo u momentu toliko poblijedjeli bili
da kapi krvi nije bilo u nas kad su u pitanju ovakve situacije:
Uh, najzajebanije je ono na 0.57 na prvom klipu, kad se dva motora zamalo sudariše. Doživio sam to prošle godine (tj. doživjeli smo ja i nepoznati kolega ) na krivini posle Vuk petrol pumpe od PG ka CT... Smrzlo mi se govno
vuk wrote:Uh, najzajebanije je ono na 0.57 na prvom klipu, kad se dva motora zamalo sudariše. Doživio sam to prošle godine (tj. doživjeli smo ja i nepoznati kolega ) na krivini posle Vuk petrol pumpe od PG ka CT... Smrzlo mi se govno
Pričao sam sa ovim Miromgsxr-om prošle godine na skupu na Korčuli o ovome. Njima to više nije tako strano,kaže navikli su na sve. Inače ima slikove na motoru(kaže mrzi ga da stalno prešarafljuje gume cesta-Grobnik),i bruka vozi
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Galiot wrote:Pričao sam sa ovim Miromgsxr-om prošle godine na skupu na Korčuli o ovome. Njima to više nije tako strano,kaže navikli su na sve. Inače ima slikove na motoru(kaže mrzi ga da stalno prešarafljuje gume cesta-Grobnik),i bruka vozi
Slik na motoru se NE MOŽE ugrijati na obicnoj cesti odnosno jako tesko