Pošto nemam nikakvog iskustva s motorima,a mnogo mi se sviđaju krosevi, može li mi neko odgovorit da li ovaj kawasaki ''može'' da se vozi po asfaltu ili je isključivo za off road?
Mislio sam na to kako se ponaša na asfaltu sa ovakvim gumama,pošto se mora dovest do staza koje odgovaraju ovakvom motoru. Zašto ne može da se registruje?
Ricardo wrote:Mislio sam na to kako se ponaša na asfaltu sa ovakvim gumama,pošto se mora dovest do staza koje odgovaraju ovakvom motoru. Zašto ne može da se registruje?
nema svejtlosne signalizacije, zato se ne moze registrovati. po asfaltu se vozi bez problema naravno... ponekad se predje i 50km asfalta da bi se doslo do makadama
DA pomognem , takmičarski motori nemaju homologaciju za javni saobraćaj . Postoje uslovi što svako motorno vozilo mora da posjeduje od opreme da bi moglo da učestvuje u saobraćaju. U ovom sličaju bi bilo neophodno staviti svijetla, žmigavce, sirenu, stišati auspuh ... potom izvršiti atest na Mašinskom fakultetu...Vjeruj mi da se NE ISPLATI ni u ludilu + Zbog uštede na masi altenator je minimalan i vjerovatno ne bi mogao da izdrži da napaja signalizaciju. Poz
NikGold wrote:DA pomognem , takmičarski motori nemaju homologaciju za javni saobraćaj . Postoje uslovi što svako motorno vozilo mora da posjeduje od opreme da bi moglo da učestvuje u saobraćaju. U ovom sličaju bi bilo neophodno staviti svijetla, žmigavce, sirenu, stišati auspuh ... potom izvršiti atest na Mašinskom fakultetu...Vjeruj mi da se NE ISPLATI ni u ludilu + Zbog uštede na masi altenator je minimalan i vjerovatno ne bi mogao da izdrži da napaja signalizaciju. Poz