dunlop qualifier q2
-
Lu$o
- Grijač guma

dunlop qualifier q2
Ima li ko iskustva sa gumama dunlop qualifier q2

-
Lu$o
- Grijač guma

Re: dunlop qualifier q2
zar niko ne vozi na ovoj gumi
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
ako ces mene pitati nemoj je uzimati....vjerovatno su i jeftine ali nemoj...ja imam na motoru neke danlop mozda su i te i ne valjaju ku....ca...bas su lose...uzmi metzeler, continental,pireli...bilo sta od toga i neces pogrijesti 
od dunlopa jedino gp racer d211 koji je dosta skup a i brzo se trosi....i predvidjen je za stazu i za ulicu
od dunlopa jedino gp racer d211 koji je dosta skup a i brzo se trosi....i predvidjen je za stazu i za ulicu
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
ako nisi neki extremista, sasvim dobra guma i dugo traje....
Samo polako, puni gas.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Lu$o, ajde napisi par detalja:
- Kako inace vozis: turisticki, turisticki- sa povremenim extremnim izletima, extremno cijelo vrijeme
- Sta ti je prioritet: da dugo traje, da je jeftina ili da dobro drzi
- Za koji motor kupujes gumu
Tako ces lakse dobiti savjet.
- Kako inace vozis: turisticki, turisticki- sa povremenim extremnim izletima, extremno cijelo vrijeme
- Sta ti je prioritet: da dugo traje, da je jeftina ili da dobro drzi
- Za koji motor kupujes gumu
Tako ces lakse dobiti savjet.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
Lu$o
- Grijač guma

Evo par detalja vozim yamahu fz6 ništa ekstremno ne vozim jer od toga motora ne moze se očekivati da ide kao neki sport motor
volim kombinovanu voznju malo brze po krivinama nikakvo ludovanje zadnji ,prednji,
Do sada sam vozio na bt16, ali pre mjesec dana sam stavio bt16 pro i pojela se za nepuno 20-setak dana.
Dobio sam ponudu za dunlop iz yamahe posto već 7 god. saradjujemo i dali su mi extra cijene,najvise me interesuje da ne klizaju i sa kojom gumom su u rangu, sve je drugo sto se procita na net a drugo kada se vozi .

volim kombinovanu voznju malo brze po krivinama nikakvo ludovanje zadnji ,prednji,
Do sada sam vozio na bt16, ali pre mjesec dana sam stavio bt16 pro i pojela se za nepuno 20-setak dana.
Dobio sam ponudu za dunlop iz yamahe posto već 7 god. saradjujemo i dali su mi extra cijene,najvise me interesuje da ne klizaju i sa kojom gumom su u rangu, sve je drugo sto se procita na net a drugo kada se vozi .
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
da sumiramLu$o wrote:Evo par detalja vozim yamahu fz6 ništa ekstremno ne vozim jer od toga motora ne moze se očekivati da ide kao neki sport motor
Dobio sam ponudu za dunlop iz yamahe posto već 7 god. saradjujemo i dali su mi extra cijene,najvise me interesuje da ne klizaju i sa kojom gumom su u rangu, sve je drugo sto se procita na net a drugo kada se vozi .![]()
![]()
=ekstremno
ne vidi se ivica gume
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
ma uzmi te Q2 i ne brini! odlicna je guma moze i u krivinu dosta i traje duze od RR-a
Samo polako, puni gas.
-
Lu$o
- Grijač guma

Dr Mračni ne prozivaj
ti znaš
uzeo sam pomenute gume vidjećemo kako se obaraju a i kako se troše
ti znaš
uzeo sam pomenute gume vidjećemo kako se obaraju a i kako se troše
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
veleGR wrote:ma uzmi te Q2 i ne brini! odlicna je guma moze i u krivinu dosta i traje duze od RR-a
Ako vec ides do ivice gume, stavi onda taj Q2, ali racunaj da ni ona nece trajati previse. 6-7000km i gotova je.
Razmisli i o ROADSMART-u, sport-touring gume novije tehnologije itekako mogu da zadovolje zahtjeve prosjecnih i naprednijih sofera, a dosta duze traju, pravilinije se trose...
Kuda se najcesce vozis?
Vozis li po gradu?
I kad stojim tesko me pratiti...