kawa...

Predstavljanje , sta vozite i nevozite...
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

kawa...

Post by SlavkoPejovic »

ukratko, moj prvi >motor> je bio Tomos automatic daleke 1981 imam ga i danas nije bas u voznom stanju ali je tu..a bio je <pravi> mijenjao je brzinu bez problema i odamh bio u drugoj naravno samim tim mnogo brzi od ostalih... onda sam imao >i jos imam< moto guzi stornello od 175cm3 i dalje je u besprekornom stanju. Mada je nezgodan za voznju, nime ima komande na kontra stranam t.j kocnica na lijevoj nozi a mjenjac na desnoj tako je i sa kumplungom.... Poslije njega vozio sam jedan malo nobican motor a to je Yamaha TW 125, cudnog izgleda sa velikom zadnjom gumom, i tezinom on nesto malo preko 100 kg, jako praktican za off road... ko voli naravno... Sada imam Kwasaki versys-a za koji mislim da je izvaredan motor pogotovo za novac koji date za njega. Citao sam u nekim novinama, dje ga porede sa BMW gs1200 Ducati multistradom i Yamahom 1200... Naravno uz manjak snage, elamura i dok sto se tice povoznosti ne priznaje se "vecim" a pogotovo na polju ekonomicnosti...

eto toliko za prvo pisanje...

p.s. dal' je neko isao na Krf, svaki savjet bi bio vise nego dobar...
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Re: kawa...

Post by poka »

prodajes li versusa?
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Dobrodosao!
Hold your horses, man
Freeride
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

dobrodosao!
osjecaj se kao kod kuce...

imas dobar motor :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Slafko dobro nam došao
+1389+
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

poka wrote:prodajes li versusa?
nikako, nikako barem jos dvije godine, jer sam ustanovio po mom skromnom misljenju da je pravi motor za "ucenje" i uzivanje, pogotovo po pitanju ciklistike, tezine, okretnosti... Hvala na dobrodoslici... :)
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

NikGold wrote:Slafko dobro nam došao
hvala svima na dobodoslici... :D
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

SlavkoPejovic wrote:
poka wrote:prodajes li versusa?
nikako, nikako barem jos dvije godine, jer sam ustanovio po mom skromnom misljenju da je pravi motor za "ucenje" i uzivanje, pogotovo po pitanju ciklistike, tezine, okretnosti... Hvala na dobrodoslici... :)
dobro dosa! :)
Ljubishnja
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM EXC 450

Post by Ljubishnja »

Dobrodosao :violin:
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Dje si Slavko. Bas mi je drago da si se pridruzio i ovoj ekipi. Nisam znao da vozis motore.

Kontaktiraj SlowHand-a sa foruma, on je nedavno isao prema Krfu. Koliko se sjecam on i drug (Dzoni) dosli su na traekt i vratili se jer su samo isli na jedan dan, a redosled plovidbe im nije odgovarao, tako da moze da ti makar pomogne kako da dodjes do traekta i na sto da obratis paznju na putu do tamo.

Ono sto ja mogu da ti kazem je da otvoris 4 oka i maglenke od momenta kad udjes u AL, pogotovo na dionici od Skadra prema Tirani. Put je odlican docim Albanci mnogo ne obracaju paznju na pravila. Mislim da im je moto 'snazniji prezivljavaju' tako da budi znacajno oprezniji nego sto si normalno. Drugar Baja moze da ti isto kaze po nesto o tome (ako vec nije) jer smo zajedno isli i on ima neko svoje vidjenje Albanije i voznje kroz nju.

Ostalo sto mogu da ti predlozim je da uzivate koliko mozete :) Cekamo da se vratis sa slikama sa Krfa.

Pozdrav
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Locked